Laddar...

Leverans innan jul. Vi rekomenderar att du lägger din order senast den 14/12. Läs mer här

Elektro-Helios Spisar

Pris
Min:
Max:
-
1 - 14 av 14 produkter

Elektro-Helios SK6551

Leverans 4-10 vardagar
  • Färg/Material: Vit
  • Typ: Keramiska
  • Ugnsvolym: 79 liter
  • Självrengöring: Nej
4.390:-

Elektro-Helios prisvärda spisar

Då Elektro-Helios tog steget in på den svenska vitvarumarknaden år 1919 var det genom att tillverka mer än 100 spisar inom loppet av ett år - en bedrift som med dåtidens resurser var av stora mått. Elektro-Helios spisar har sedan dess varit tillverkarens starkaste produkter, och under en period var mer än 80% av alla spisar i Sverige en Elektro-Helios.

Idag har Elektro-Helios spisar utvecklats avsevärt både tekniskt och designmässigt, och såväl kvaliteten och driftsäkerheten är oklanderligt hög. Elektro-Helios spisar är dessutom oerhört prisvärda och ett riktigt tryggt val för dig som vill ha moderna funktioner till ett bra pris.

Elektro-Helios spisar hos WhiteAway

Hos oss hittar du ett brett sortiment av Elektro-Helios spisar för alla typer av kök. Med stor variation av design, storlek och funktioner är det enkelt att hitta en Elektro-Helios spis som matchar just dina krav - och glöm inte att det gäller egenskaperna hos både ugnen och spishällen.

Spishällen

Elektro-Helios spisar har vanligtvis antingen en glaskeramikhäll eller en mer traditionell häll med plattor, även kallad massa. Varje köks behov är individuella och det finns fördelar och nackdelar med båda varianterna. En Elektro-Helios spis med keramisk häll innehåller dock modernare teknik och är lättare att rengöra tack vare sin släta yta. De olika kokzonerna hos en Elektro-Helios spis med keramisk häll kan dessutom varieras i storlek och svalnar snabbare än plattorna hos en traditionell spis, vilket gör hällen säkrare och enklare att använda.

Ugnens egenskaper

Hos Elektro-Helios spisar varierar både ugnens storlek och funktioner från modell till modell. Ugnsvolymen hos din Elektro-Helios spis bör vara anpassad efter hur mycket mat du vill kunna tillaga på samma gång i din ugn. Önskar du en mer traditionell ugn finns flera sådana varianter, men också spisar där ugnarna har fler moderna funktioner och snabbare uppvärmning. Flera av Elektro-Helios spisar har ugnar med smart varmluftsfunktion som gör att du kan tillaga flera olika rätter samtidigt utan att de tar smak av varandra.

Självrengöring

Vissa ugnar hos Elektro-Helios spisar är dessutom självrengörande, vilket gör det enklare för dig att hålla din ugn hygiensk och fräsch. Hos de flesta av Elektro-Helios spisar sker detta med hjälp av så kallad katalys, som innebär att ugnens väggar har en speciell beläggning som automatiskt bryter ner smuts och fett då temperaturen överstiger 200 grader.

Spisar med låg energiförbrukning

För att Elektro-Helios spisar ska vara så skonsamma som möjligt både mot miljön och din plånbok är de mycket energi- och resurseffektiva. Så gott som alla Elektro-Helios spisar tillhör energieffektivitetsklass A, vilket är en av de högsta energiklasserna en vitvara kan tillhöra. Tack vare modern teknologi, god värmeisolering hos ugnarna samt effektiv temperaturreglering hos hällarna kan Elektro-Helios spisar på ett bra och energisnålt sätt ta tillvara på all värme som skapas när du använder din spis.

Har du frågor om Elektro-Helios spisar eller vill ha tips och råd för att kunna hitta den produkt som passar just bäst för dig? Vi hjälper dig gärna!


Vår kundtjänst når du på 0770 17 10 17 eller info@whiteaway.se