0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Adelberg

Adelberg vitvaror för matglädje och hållbarhet

Adelberg är en innovativ kvalitetstillverkare som har utvecklat ett komplett sortiment av vitvaror och hushållsmaskiner för kök och städ. Varumärkets namn är hämtat från den lilla staden Adelberg i södra Tyskland som är belägen vid ett naturskönt område och är känd för sina vackra, sceniska vyer. Det är härifrån Adelberg hämtar inspiration till sina kylskåp, ugnar, frysar, diskmaskiner och dammsugare. Till grund för all utveckling ligger nämligen ett hållbarhetstänk och ett stort fokus på miljö, lekfullhet och glädje. Adelberg strävar helt enkelt efter att göra såväl matlagning som städning till en mer nöjsam, sympatisk och fantasifull upplevelse. Detta avspeglas i den funktionella och innovativa designen samt den låga energiförbrukningen som genomsyrar samtliga Adelberg vitvaror.

Funktionaliteten främst

Moderna och bekväma funktioner som gör användningen enklare kan återfinnas hos så gott som samtliga Adelberg vitvaror. Hos kyl- och frysskåpen finns är anti-frost-funktion, digital temperaturinställning, LED-belysning och smart förvaring självklarheter. Kylskåpen har även välutveckalde ventilationssystem som ser till att temperaturen i kylen hålls jämn och stabil, vilket resulterar i en lägre energiförbrukning och ett bättre klimat för dina matvaror att vistas i. Ugnar och mikrovågsugnar har en mängd olika program och inställningsmöjligheter som gör att du kan anpassa och optimera tillredningen efter olika ändamål. Tanken med den höga användarvänligheten hos Adelberg vitvaror är att ge dig inspiration, energi och matglädje utan krångel.

Kapacitet och storlek

Majoriteten av Adelbergs vitvaror har förhållandevis hög kapacitet och passar perfekt i de lite större hushållen. För dig som inte har behov av lika hög kapacitet finns även ett urval av produkter som lämpar sig väl i mindre hushåll, till exempel kombinerade kyl- och frysskåp.

Energieffektivitet

Då hållbarhet är en av de egenskaper Adelberg vurmar allra mest för i sin vitvarutillverkning behöver det knappast sägas två gånger att samtliga Adelberg vitvaror erbjuder hög energieffektivitet som ger låga energikostnader. Med tanke på att de flesta större vitvaror för köket, då i synnerhet kylskåp och frys, används mycket flitigt i ett hushåll kan små marginaler i energiförbrukningen spela en stor roll på lång sikt. Samtliga delar av Adelbergs vitvarusortiment tillhör de högsta energiklasserna, dvs. A eller högre, och ger en garanterat miljövänlig och mer hållbar användning. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om våra vitvaror! Vår kundtjänst nås på tel 0770 17 10 17 eller [email protected] och hjälper gärna till att hitta en så bra lösning som möjligt för ditt hushåll.

Favoriter

Stäng