0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Adelberg Mikrovågsugnar

Riktigt prisvärda mirkovågsugnar från Adelberg

Hos oss hittar du ett urval av Adelberg mikrovågsugnar med hög prestanda och smarta funktioner som gör matlagningen enklare. Idag är mikrovågsugnen så gott som en självskriven vitvara i det moderna köket, och inte undra på det. När det gäller upptining, uppvärmning och tillagning av enklare rätter är mikron avsevärt mycket enklare, snabbare och mer energisnål att använda i jämförelse med en vanlig ugn.

Gör mer med en kombiugn

Varje Adelberg mikrovågsugn är dessutom utrustade med flertalet smarta program, vissa modeller mer avancerade än andra, som gör att du kan skräddarsy uppvärmningsprocessen efter typ av maträtt och mängd. Den som vill avancera ytterligare kan även hitta en Adelberg mikrovågsugn med grillfunktion, vilket ger maten en krispig grillyta, eller varmluftsfunktion som ger mikron fler användningsområden. I en Adelberg mikrovågsugn med varmluft fördelas värmen jämnt i hela mikron och ger därmed en stabilare uppvärmning än med vanliga mikrovågor, vilket är en fördel vid uppvärmning av större mängder mat där det kan ta lång tid för mikrovågorna att nå in i till mitten.

Ugnsvolym och storlek

I princip samtliga Adelberg mikrovågsugnar är fristående modeller som enkelt kan placeras på en köksbänk eller ett bord där den behövs. Ugnsvolymen varierar mellan 20 och 35 liter. För att hitta de dimensioner som passar bäst för ditt hushåll är det klokt att utgå från vilka typer av kärl du vanligtvis värmer maten i. Rör det sig om vanliga tallrikar och små portioner räcker vanligtvis en Adelberg mikrovågsugn i mindre storlek, men värmer du ofta större matlådor, koppar, nappflaskor eller andra kärl kan det krävas mer utrymme för att du ska slippa värma flera gånger. Med en Adelberg mikrovågsugn kan du även räkna med stilren design och smarta reglage som gör användningen enkel och ger ett lyft till ditt kök. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du har frågor kring ditt köp! Kontakta oss på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng