0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på alla tvätt, tork & dammsugare*

Se utbudet *Gäller ej Electrolux, varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 26/9-21.

Adidas

Adidas på WhiteAway

Adidas är en av väldens största tillverkare av sportartiklar som träningsskor och träningskläder men också träningsmaskiner. Vi på WhiteAway är mycket stolta att presentera Adidas träningsmaskiner. Här hittar du endast högklassiga träningsmaskiner från välkända Adidas. Träningsmaskinerna från Adidas är optimala vid träning på hemmaplan och funkar såväl i garaget som i arbetsrummet.

Adidas

Adidas historia går tillbaka till på 40-talet när man producerade skor och Adidas bidrog stark till att västtyskland vann fotbolls VM 1954 med Adidas fotbollsskor och nya skruvdobbar. Nu är Adidas världsledande inom träningsutrustning, allt från skor till träningsmaskiner och levererar varor till världens alla hörn. Adidas har blivit synonym med träning, och WhiteAway kan nu erbjuda dig träningsmaskiner och hemmagym så du kan träna och komma i form hemma utan att behöva trängas på gym.

Vilken träningsmaskin ska jag välja?

Att välja träningsmaskin och hemmagym kan vara svårt, speciellt då man ofta inte har obegränsat med plats hemma. Adidas har flertalet träningsmaskiner där du kan gör många olika övningar vilket är gynnsamt. Adidas sortiment på WhiteAway innehåller allt från stabila och flexibla träningsbänkar till multifunktionsmaskiner. Alla träningsmaskiner från Adidas håller självklart högsta kvalitet, är robusta och stabila. Där du sitter får du stöd hos alla Adidas träningsmaskiner, de har skön stoppning för att träningen skall bli bekvämare.

Det du behöver tänka på när du väljer träningsmaskin eller hemmagym från Adidas är först och främst vad du vill träna. Sedan när det finns flera olika modeller så kan du undersöka hur mycket plats du har hemma och om det är några av dessa som du kan kombinera med andra övningar. Nästan alla Adidas träningsmaskiner går att använda till massor av övningar, det är endast fantasin som sätter stopp.

För vem är Adidas träningsmaskiner?

Adidas träningsmaskiner och hemmagym är till för alla som vill träna men slippa trängsel och långa väntetider på gym. Det spelar ingen roll om du tränat på gym förut eller är vältränad, Adidas träningsmaskiner och hemmagym passar alla och det kommer bli mycket enklare att hitta motivationen med ett gym hemma. Med ett hemmagym eller träningsmaskiner kan du själv anpassa vilka tider du ska träna på, du blir inte beroende av öppettider.

Har du frågor kring hemmagym, träningsmaskiner eller Adidas

Vi på WhiteAway hjälper dig att välja rätt, har du frågor kring träningsmaskiner eller hemmagym från Adidas så hjälper vi gärna till. Du kan nå oss på 0770 17 10 17 eller på Självklart har vi alltid fri frakt på alla Adidas träningsmaskiner och hemmagym i Sverige.

Favoriter

Stäng