0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

AEG

Vitvaror från AEG

På WhiteAway har vi ett stort sortiment av vitvaror och inte minst från AEG. AEG startade sin tillverkning av vitvaror i Tyskland för över 100 år sedan. Med starka rötter i en tid då konstnärliga detaljer och sinne för form ansågs ovidkommande vid produktion av industriella föremål som vitvaror. Idag är de ägda av Electrolux.

Professor Peter Behrens förde samman målning, grafisk design, arkitektur och möbeldesign för AEGs vitvaror när han anställdes 1907. När han kom till AEG, förde han med sig en enkel med storartad designfilosofi som kom att bli den bestående filosofin för företaget och dess produkter än idag.

Designen har alltid varit i fokus hos AEG och det är den än idag, men nu är det designen som ska underlätta för dig i vardagen. Dina behov, önskemål och krav står alltid i fokus när det gäller utveckling och design för AEG. Det har gjort dem världsledande inom utvecklingen av vitvaror. Idag designar AEG vitvaror för 2000-talets behov, inspirerade av en av historiens mest enastående personlighet i Tysklands och även i AEGs historia, Peter Behrens. AEG kommer att kalla Peter Behrens till grundaren av industriell design och vi kan inte annat än att hålla med.

Smarta lösningar från AEG

Med vitvaror från AEG får du alltid stor valfrihet, de hjälper till med att göra vardagen lättare och smidigare när du behöver det. Deras enkelhet har allid funnits och kommer alltid att finnas i vitvaror från AEG. Idag tillverkar de vitvaror inom följande områden: diskmaskiner, frysar, inbyggnadshällar, kylskåp, kökshällar, mikrovågsugnar, spisar, tvättmaskiner, torktumlare och ugnar.

De viktiga egenskaperna för vitvaror från AEG är alltid enkelhet men också egenskaper så som ljudnivå. Ljudnivån är viktig för att du ska trivas i hemmet. Kylskåp och frys har du igång dygnet runt hela året. De står placerade i ett av husets viktigaste rum, köket. Därför är det extra viktigt att kylskåp och frys är extra tystgående, även diskmaskinen och köksfläkten bör också vara tystgående. Det är något AEG tänker på vid utvecklingen av nya vitvaror.

Vitvaror som gör sitt jobb

AEGs vitvaror presterar dygnet runt eller när du vill. Din tvätt eller disk kommer vara ren varje gång. Med vitvaror från dem kan du lita på att resultatet blir perfekt varje gång. Kvalitet är viktigt, både för oss på WhiteAway och för AEG, därför hittar du vitvaror som håller hög kvalitet och håller vad de lovar. Med enkla program och menyer är det alltid enkelt att använda vitvaror från AEG.

Om du vill veta mer eller har frågor

Vi på WhiteAway hjälper gärna dig med att hitta vitvaror som tvättmaskin eller diskmaskin som passar dina behov vare sig det är från AEG eller något annat märke. Vi är måna om att du ska vara nöjd med dina vitvaror. Så om du har frågor om vitvaror kan du alltid höra av dig till oss på WhiteAway på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på

Favoriter

Stäng