0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

AEG Kombinerade Kyl-frysar

Högpresterande kyl och frys från AEG

Här finner du ett brett utbud av kyl- och frysskåp som sedan 1907 levererat hållbara, användarvänliga och riktigt designstarka vitvaror. Kyl- och frysskåpen från AEG är ett optimalt alternativ för dig som har ont om plats i köket eller helt enkelt inte har behov av ett både kylsskåp och frys i full storlek. I dessa smidiga skåp har kyl och frys kombinerats på ett väldimensionerat sätt för att tillhandahålla en rymlig men ändå smidig lösning för det lite mindre hushållet.

Smarta finesser

AEG kyl och frys karaktäriseras av modern design och funktionella detaljer som gör att skåpen kräver minimalt underhåll. I princip samtliga kyl- och frysskåp har en AntiFrost-funktion i frysdelen som förebygger att frost och is bildas på matvarorna och skadar cellerna när du tinar upp dem. Med smarta ventilationssystem som stabiliserar temperaturen och fräschar upp luften i kyldelen kan dina färskvaror också hålla sig fräscha längre, särskilt de modeller som har en ZeroZone-låda där klimatet är perfekt anpassat för kött och fisk. Kapaciteten hos AEG kyl och frys är hos de flesta modeller tillräckligt hög för ett standardhushåll, men för dig som har mycket ont om plats finns även utvalda varianter med ännu mindre dimensioner och frysfack istället för en separat frysdel.

Låg energiförbrukning

Som sig bör med moderna vitvaror har AEG kyl och frys exceptionellt låg energiförbrukning. Samtliga modeller tillhör energiklass A+ eller högre, vilket minskar dina energikostnader och gör användningen skonsam mot miljön. Med tanke på att kyl- och frysskåp används dygnet runt kan små marginaler i energiförbrukning göra stor skillnad på lång sikt, varför ett energisnålt val alltid är en god, hållbar investering. Du vet väl att du alltid är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om AEG kyl och frys eller andra vitvaror i vårt sortiment? Kontakta vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller [email protected] så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng