0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

AEG Kylskåp

Kylskåp från AEG

På WhiteAway hittar du alltid kylskåp som har det lilla extra, och AEG kylskåp är av mycket hög kvalitet till ett bra pris. AEG kylskåp har många smarta funktioner som har hunnit blivit justerade till perfektion under de 100 år som AEG har tillverkat och utvecklat vitvaror. Under dessa år har AEG varit och är fortfarande en ledande tillverkare när det gäller vitvaror och kylskåp. AEG grundades 1883 av Emil Rathenau. AEG:s hushållsmaskiner återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för dessa produkter. AEGs designanda återfinns i alla vitvaror från AEG men också även i vitvaror från Electrolux.

Smarta detaljer och funktioner

Action Cool är en funktion som snabbt kyler ner dina matvaror. Den kan vara användbar om du har storhandlat eller vill kyla mycket mat. Med ett knapptryck aktiverar du funktioner som ger kylskåpet extra kyla i sex timmar för att sedan övergå till normalt läge. Det gör att maten i kylskåpet håller sig fräsch under en längre period.

Inredningen i AEG kylskåp är flexibel och du kan själv placera hyllor och mat som du själv vill. De lätta glashyllorna som är tillverkade i härdat glas kan enkelt flyttas mellan de olika planen i kylskåpet. Hyllorna är starka och klarar en last på hela 25 kilo.

De smarta och luftiga lådorna i AEG kylskåp för grönsaker är optimala att förvara frukt och grönt i, klimatet i lådorna håller frukt och grönt färskt och fräscht länge.

AEGs kylskåp larmar med ljus och eller ljud när temperaturen inte är normal, det vill säga vid under 0°C och över +12°C. Kylskåpet varnar också om dörren stått öppen i mer än fyra minuter. Om du har en kombinerad kyl och frys varnar även frysen för liknande situationer för frysen.

DME är en funktion som står för dynamisk kylning, det är en fläkt som fördelar kylan jämt i AEG kylskåp. Det förhindrar att temperaturen skiljer sig mellan översta och understa hyllan, samtidigt som luftfuktigheten bibehålls på en jämn nivå i hela kylskåpet. Detta tack vare den bakre väggen på AEG kylskåp med DME funktion. Tack vare den här tekniken i kylskåp från AEG håller sig maten fräsch länge vilket bidrar till att du slipper kasta matvaror i onödan.

Vill du veta mer om AEGs kylskåp?

Vi på WhiteAway gör vårt bästa för att kunna möta dina önskemål när det gäller val av kylskåp. Innan du köper ett kylskåp bör du tänka på flera saker. Vilka behov har ditt hushåll? Hur passar kylskåpet in i köket? Vilka energiförbrukningskrav har du på ditt kylskåp? Och sist men inte minst, vilken färg och vilket material vill du ha på ditt kylskåp? Tveka inte att kontakta oss, om du har frågor. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt kylskåp från AEG.

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller skicka ett e-post till [email protected]

Favoriter

Stäng