0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

AEG Torktumlare/-skåp

Torktumlare från AEG

På WhiteAway kan du välja på många modeller ur AEGs sortiment av torktumlare. Välj mellan AEGs frånluftstorktumlare eller kondenstorktumlare. I och med att AEG har utvecklat och tillverkat vitvaror i långt över hundra år är varenda detalj finslipad och du får nu torktumlare av högsta klass och kvalitet. Idag ägs AEG av Electrolux, där delas samma anda för design och teknik. Med ny teknik blir dina kläder torra i alla AEG torktumlare samtidigt som torktumlaren är skonsam mot dina kläder. Välj torktumlare i de högre energiklasserna så spar du både på elräkningen och på naturen.

Torra kläder snabbt

Välj mellan kondenstorktumlare eller frånluftstorktumlare. AEG frånluftstorktumlare torkar kläderna genom att föra bort fukt genom en frånluftsslang. Det kräver att man kan ha ett uttag genom väggen för att det ska vara möjligt att använda en frånluftstorktumlare från AEG på rätt sätt. Den andra varianten är AEG torktumlare som använder sig av kondensuppsamling för att torka dina kläder. Den varma och fuktiga luften kondenseras och vattnet samlas upp eller leds ut ur torktumlaren.

Energismarta torktumlare

Väljer du AEG torktumlare i energiklasserna A+++ eller A++ gör du ett bra val för både miljön och din elräkning. Dessa torktumlare från AEG använder sig av betydigt mindre energi än de som du hittar i de lägre energiklasserna. Välj storlek hos din nya torktumlare efter dina behov. Det är du som ska använda din AEG torktumlare och därför vet du bäst hur hög kapacitet du behöver. Med en stor torktumlare får du plats med hela familjens tvätt och du kan ägna tid åt annat. En stor fördel med AEG torktumlare är ljudnivån, som generellt är mycket låg hos samtliga modeller. Att torktumlaren går tyst är extra viktigt om tvättstugan ligger i anslutning till något rum där ni spenderar mycket tid.

Vill du veta mer eller ha hjälp att välja rätt torktumlare från AEG?

Vi på WhiteAway ger dig gärna tips och råd inför ditt köp och svarar på dina frågor kring våra produkter. Vi hjälper dig också att hitta en torktumlare som passar dina behov och krav så du känner dig nöjd med ditt köp hos oss. Du kontaktar WhiteAways kundtjänst enklast på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng