0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

AEG Ugnar

Ugnar från AEG

På WhiteAway har vi ett stort utbud av ugnar från AEG. Man kan mycket grovt dela in ugnar i två olika kategorier, traditionella ugnar och varmluftugnar. En traditionell ugn har över och undervärme och en grillfunktion. En varmluftsugn fördelar värmen med en fläkt, det gör att du kan laga mat på flera nivåer samtidigt i ugnen. Sedan finns det även ångfunktionsugnar och en kombination av mikrovågor. AEG ugnar finns som inbyggnadsugnar vilket får ditt kök att se enhetligt ut. Välj mellan olika färger som vit eller rostfritt.

Smarta ugnar från AEG

AEG inbyggnadsugnar har automatiska program som hjälper dig att tillaga maten, det hjälper dig att få perfekt resultat varje gång. Det finns även AEG ugnar som har eget minne, det gör att du kan spara ett program, till exempel om du bakar bröd eller tillagar kött på ett visst sätt så kommer ugnen ihåg det. Med ugnar från AEG med inbyggd stektermometer får du temperatur enkelt och du kan planera din matlagning. Vissa modeller stänger av sig själva när vald temperatur på maten är uppnådd, vilket hjälper dig om du har det stressigt i köket. Väljer du ugn med grillspettsfunktion har det aldrig varit enklare att tillaga grillspett, rotationen gör dem saftiga och perfekt tillagade med stekyta runt om. Med en AEG ugn kan du själv välja var du vill placera din ugn, är du lång kan det vara skönt att placera den i ett högt skåp. Det minskar även risken för små barn att bränna sig. Med de inbyggda fläktarna behöver du inte tänka på ventilationen utan du kan placera ugnen nästintill var du vill. Elanslutning bör inte ske bakom ugnen, utan placeras lämpligast i skåpet under eller över ugnen. Prata med din elektriker om du är osäker. Självrengörande AEG ugnar är enkla att göra rent, du startar programmet SuperClean och sedan gör ugnen rent sig självt. Kolla efter ugnar med funktionen SuperClean. AEG ugnar har en effektiv belysning som ger dig en tydlig överblick över ugnens innehåll även fast det finns mer än en plåt i ugnen. På så sätt är det lätt att planera och laga mat.

Fråga oss!

Det kan vara svårt att välja rätt ugn. Vi på WhiteAway hjälper gärna till att välja ugn så du blir nöjd med både ugn och ditt köp hos oss. Vi svarar på dina frågor om AEG ugnar, du kontaktar oss enklast på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på

Favoriter

Stäng