0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bamix

Bamix, experter på mixers

Den schweiziska tillverkaren Bamix är specialiserade på tillverkning av mixerstavar och mixers och är kända över hela världen för sin oklanderliga kvalitet. Att de är experter på sin sak är det inget tvivel om - Bamix var nämligen pionjärerna som lanserade världens första mixerstav i början av 1950-talet. Efter att ha visat upp sin uppfinning på Hannover International Fair år 1955 tog Bamix produktion raketfart och den innovativa apparaten blev oerhört populär ute i såväl vanliga hushåll som i storköken.

Än idag tillverkar Bamix sina produkter i Mettlen, Schweiz, där företaget för över femtio år sedan utvecklade den första mixerstaven. Tack vare att de hållit fast vid sina grundvärden - hög kvalitet och god expertis - har tillverkaren ända sedan de gjorde entré på marknaden dessutom behållit sin position som en av världens främsta tillverkare av mixers och mixerstavar.

Hos oss på Whiteaway hittar du ett brett utbud av Bamix mixers där du garanterat får oklanderlig funktion, hållbarhet och retro design i ett.

Kvaliteten främst

Bamix mixers och stavmixers är lika uppskattade ute i hushållen som i professionella kök. Kockar och bagare använder sig ofta av Bamix mixers tack vare att produkterna har en svårslagen kvalitet och funktion som förenklar tillvaron i köket. Med en Bamix stavmixer eller mixer får du ergonomisk design som gör användningen behaglig samt olika tillbehör som gör mixern flexibel och multifunktionell.

Kraftfulla och miljövänliga mixers

Genom erfarenhet, kunskap och sinne för detaljer har Bamix kunnat utveckla avancerad motorteknologi som är helt unik i sitt slag. Teknologin appliceras sedan på alla Bamix produkter, vilket gör dem mer kraftfulla och effektiva än någon liknande produkt på marknaden. Särskilt Bamix stavmixers har motorer som trots låga watt-antal kan vara lika effektiva som mixers där motorn har högre effekt. Resultatet för dig blir att din Bamix stavmixer förbrukar minimalt med energi men kan göra ett lika effektivt och snabbt jobb.

Mixers för alla kök

Bamix har genom åren tillverkat mer än 11 miljoner mixerstavar och utvecklat en mängd olika modeller med unika egenskaper. Hos Bamix finns det en stavmixer eller mixer för alla kök - och garanterat smarta specialfunktioner som kan hjälpa just dig att underlätta din matlagning. Tack vare flexibla tillbehör kan Bamix mixers och stavmixers hacka, mixa, krossa is, blanda, mosa och vispa dina råvaror. Med de snabba rotorbladen kan du enkelt vispa hårt skum av till exempel ägg eller mjölk på rekordtid.

Design

Den karaktäristiska designen hos Bamix är personlig men stilren, och särskilt hos mixerstavarna finns det en mängd olika färger att välja mellan. Produkterna är således lika hållbara stilmässigt som funktionsmässigt och är en trogen följeslagare i köket riktigt länge.

Har du frågor kring mixers eller andra produkter i vårt sortiment? Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt! Hör av dig till oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng