0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Betalningsalternativ

Hos whiteaway.se har du möjlighet att välja mellan flera olika betalningssätt. Nedan kan du läsa mer om de olika betalningssätt vi kan erbjuda. 

Kortbetalning

Betala tryggt och enkelt med Mastercard eller VISA. I samband med betalningen skickas du via en krypterad anslutning till vår betalningspartner där du får mata in dina kortuppgifter. När ditt köp är godkänt skickas du tillbaka till Whiteaway. Beloppet för ditt köp reserveras på ditt konto, och dras först när du har mottagit varorna. Fråga evt. din bank om du har frågor angående reservation. 

Bankgiro

Du kan välja att betala med Bankgiro. Genomför beställningen och gå därefter in på din bank och gör en Bankgiro-betalning till vårt bankgiro 854-9859. Vänligen ange ordernumret som referens till mottagaren. Din order sätts först igång först när din betalning har mottagits på vårt konto.

Betalning med Qliro  

Med Qliro Faktura, Qliro Köp nu betala senare och Qliro Delbetalning betalar du på ett sätt som passar just dig. 

Qliro Faktura (för privatpersoner)

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via e-post till den mejladress du anger vid köpet. Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om 14 dagars kredit.

För mer information om Qliros villkor klicka här.

Qliro Faktura (för företag)

Betalningstid för faktura är 30 dagar från att ordern skickats från butiken och en uppläggningsavgift om 79 konor tillkommer. Fakturan skickas via epost eller brev när ordern skickas. Det är du som kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ ”faktura”.

Vid utebliven betalning från näringsidkare/juridisk person debiteras förseningsersättning i enlighet med lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m., samt dröjsmålsränta enligt vid var tid gällande referensränta med ett tillägg om 24,00%.

För mer information om Qliros villkor klicka här.

Qliro Köp nu betala senare 

  • Ränta: 0 %
  • Uppläggningsavgift: 39 kr.
  • Inga ytterligare avgifter tillkommer.

Fakturan skickas med e-post i mitten av kampanjmånaden. Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Qliro Delbetalning

Med Qliro Delbetalning bestämmer du en fast betalningsplan för dina köp. Du kan för tillfället välja mellan 3, 6, 12 eller 36 månaders delbetalning.

När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.
Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via e-post i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

 

Följande alternativ finns för delbetalning

 Betalsätt  3 mån  6 mån  12 mån  36 mån  Konto
 Uppläggningsavgift  95  195 kr  295 kr  395 kr  0 kr
 Administrationsavgift  29  29 kr  29 kr  29 kr  29 kr
 Årsränta  0%  0%  0%  9,95%  19,90%

 

Exempel vid ett köp om 10 000 kr

 Effektiv ränta  11,45%  13,29%  12,31%  20,18% 29,38%
 Att betala mer per månad    3 394 kr  1 728 kr  887 kr  364 kr  955 kr
 Total kostnad   10 182 kr  10 369 kr  10 643 kr  13 109 kr  11 466 kr

 

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Fullständiga villkor för Qliro Köp nu betala senare och Qliro delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

 

Favoriter

Stäng