0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Beurer

Köp nya hälsovårdsprodukter från Beurer

Det tyska företaget Beurer är en etablerad specialist på hälsovårdsprodukter vars produkter finns att hitta i såväl professionella sammhang som i hushåll över hela världen. Beurer är pionjärer på sin marknad och tillverkar nyskapande, moderna hälsovårdsprodukter med smarta funktioner som gör dem enkla att använda. För Beurer är pålitlighet och kvalitet självklara egenskaper som ligger till grund för varje ny idé och varje materialval - oavsett om det gäller en pulsklocka eller babyprodukter.

Familjeföretaget Beurer grundades redan år 1919 i Ulm, Tyskland. Med stor expertis inom hälsovårdsprodukter specialiserade sig företaget i början på att tillverka värmefiltar och värmedynor för hälsovårdssyften. Gradvis expanderade Beurers produktutveckling för att till slut ta fart på riktigt år 1987, då företaget tog ett kliv in på nya marker inom hälsovårdssegmentet, och sedan dess har Beurer kontinuerligt blivit alltmer etablerat och populärt bland användarna.

Beurer hos WhiteAway

Hos oss hittar du ett brett sortiment av Beurers smarta hälsovårdsprodukter. Beurer allra mest framgångsrika segment har framför allt varit pulsklockor, blodtrycksmätare, och personvågar, men har även utvecklat populära produkter för hårvård, babyvård och välbefinnande samt massageprodukter. Beurers höga kvalitet gör att du kan vara säker på att de kommer prestera på topp under oerhört lång tid.

Vi på WhiteAway strävar efter att alltid ge dig vägledning och bästa möjliga pris för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Användarens hälsa i fokus

Just användarvänlighet är en av Beurers viktigaste grundpelare som genomsyrar all produktion och utveckling av nya produkter. Hälsovård är ett segment som vuxit enormt under de senaste 20 åren, framför allt på grund av att medvetenheten och kunskapen om hälsa och välbefinnande har ökat.

Bland Beurers produkter för hälsovård hittar du ett brett utbud av hjälpmedel för att kontrollera och förbättra din hälsa, oavsett vilken nivå du vill lägga dig på. Med Beurers produkter för välbefinnande kan du dessutom hjälpa såväl kroppen som huvudet att må bättre, till exempel med ett fotspa, massageapparater eller en massagedyna för bilsätet. Perfekt för dig som behöver hjälp att hitta tid och metoder för avslappning och återhämtning!

Beurer - Hälsovårdsprodukter för barn

Barns hälsa kräver extra mycket omtanke och smarta lösningar för att fungera så smidigt och bra som möjligt. Beurer har med hjälp av sin expertis skapat nytänkande produkter som gör baby- och barnvård enklare och roligare både för dig och ditt barn. Hos oss hittar du bland annat Beurers smarta babyradios och babybadstermometrar.

Blodtrycksmätare

För dig som behöver hålla koll på ditt blodtryck har Beurer utvecklat en serie blodtrycksmätare i olika utföranden. Tack vare avancerad teknologi är Beurers blodtrycksmätare enkla att manövrera och smidiga att bära med sig obemärkt i fickan. På en upplyst display får du en snabb överblick över alla parametrar och kan tryggt och säkert ha full kontroll över ditt blodtryck i alla lägen.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om Beurers hälsovårdsprodukter - vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig! Kontakta på vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng