0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Beurer Babyprodukter

Pålitlig babycare med Beurer

Barn är det viktigaste vi har, därför ställs det högre krav än vanligt på att produkter för babycare skall vara säkra och pålitliga. För Beurer, som alltid ställer skyhöga krav på sina hälsovårdsprodukter, är användarens hälsa högsta prioritering, vilket gör att Beurers babycare-produkter liksom resten av sortimentet alltid har en kvalitet och funktion i absolut toppklass. Här hittar du ett urval av babycare-produkter, till exempel en babyvakt, som tack vare modern teknologi och hög precision kan göra ditt barns hälsovård och tillvaro extra trygg.

Trygg sömn med babyvakt

En babyvakt - eller en babymonitor, som det ibland också kallas - används för att kunna hålla koll på ditt spädbarns sömn. Babyvakten består av två enheter: en sändare, som placeras på ett visst sätt intill barnets säng, och en mottagare, som du bär med dig efter att ditt barn lagts för att sova. Sändaren hos Beurers babyvakt registrerar alla ljud hos ditt spädbarn som direkt skickas vidare till mottagaren. På din monitor visas sedan ljuden från barnet grafiskt för att du ska få en god överblick över barnets sömn trots att du befinner dig i ett annat rum. Med Beurers babyvakt kan du således höra minsta lilla gny eller hostning och bli uppmärksam på om ditt barn vaknar och behöver din uppmärksamhet.

Beurers babymonitor är alltså som en slags smart walkie-talkie som automatiskt sköter kommunikationen mellan dig och ditt spädbarn. Sändaren (babyenheten) kopplas in till ett vanligt eluttag medan mottagaren (föräldraenheten) har uppladdningsbara batterier och en räckvidd på ca 800 meter för optimal flexibilitet och trygghet.

Experter på hälsa

Beurer strävar alltid efter att skapa användarvänliga produkter som innehåller högteknologisk, professionell teknik för att alla ska ha tillgång till bästa möjliga hälsovård på hemmaplan. Som specialister inom hälsovård med många års kunskap och erfarenhet har Beurer utvecklat avancerade produkter som blivit oerhört populära både inom professionell och privat vård.

Beurers babycare-produkter är från idé till färdig produkt utvecklade utan kompromisser med omtanke för ditt och ditt barns välbefinnande.

Vi hjälper dig!

Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg med sina produkter, särskilt när det handlar om barns hälsa. Med Beurers babycare-produkter får du garanterat hög kvalitet och smart funktion, men vill du veta mer om produkterna eller har några frågor till oss hjälper vi dig mer än gärna att sudda ut frågetecknen och guida dig till rätt produkt för dina behov.

Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller så hjälper vi dig direkt!

Favoriter

Stäng