0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Beurer Hälsa

Beurer - i världsklass inom hälsovård

Det tyska familjeföretaget Beurer har specialiserat sig mot avancerade hälsovårdsprodukter som hjälper dig att hålla koll på din kropp. Beurer har lång expertis inom sitt område och är en av världens mest etablerade aktörer. Hälsovårdsprodukterna från Beurer används av den professionella vården men har en hög användarvänlighet som gör det enkelt för alla att använda dem - oavsett om du är professionell eller ej. Med skyhög kvalitet, noggranna materialval och snabb teknisk utveckling kan Beurer erbjuda hälsovårdsprodukter i världsklass.

Hos oss på WhiteAway hittar du ett brett utbud hälsovårdsprodukter från Beurer, bland annat blodtrycksmätare, pulsmätare och termometrar.

Lätta att använda

Med Beurers hälsovårdsprodukter är det enkelt för alla att hitta sin egen nivå. Tack vare att Beurer arbetar flitigt med användarvänlighet och smarta problemlösningar ges samtliga produkter från tillverkaren funktionella och praktiska egenskaper. Med Beurers hälsovårdsprodukter behövs inget krångel eller en milslång bruksanvisning - med några få knapptryck kan du enkelt ställa in och läsa av parametrarna på din blodtrycks- eller pulsmätare.

Hälsan i fokus

Beurer står för hög kvalitet och hållbarhet för att du ska känna dig trygg och säker med dina hälsovårdsprodukter i alla lägen. Hälsovård och medvetenhet kring kroppens välbefinnande har blivit allt vanligare, och i takt med stora framsteg inom den tekniska utvecklingen finns idag också större möjligheter än tidigare att ha kontroll över sin hälsa. Hos Beurer är användarnas hälsa högsta prioritering, och oavsett vilken nivå du vill lägga dig på kan du ta hjälp av Beurer hälsovårdsprodukter för att din kropp att vara så hälsosam som du vill.

Blodtrycksmätare

Beurer började tidigt att utveckla blodtrycksmätare och har stor expertis inom området. Beurers blodtrycksmätare utmärks framför allt av den användarvänlighet och funktionalitet som genomsyrar alla tillverkarens hälsovårdsprodukter, vilket är mycket populärt hos användarna. Önskar du kanske en extra stor display eller optimal smidighet för att enkelt kunna bära med dig din blodtrycksmätare? Beurers blodtrycksmätare finns i olika design och storlek för att göra det så enkelt som möjligt för alla att hitta en variant som passar perfekt.

Pulsmätare

För dig som tränar eller behöver ha koll på dina hjärtslag finns flera hjälpmedel att hitta bland Beurers hälsovårdsprodukter. Här finns pulsmätare i flera modeller som antingen kopplas till en klocka du bär på armen eller till en smart telefon som kan kartlägga din puls vid olika aktiviteter. Utöver att maximera dina träningsförutsättningar kan Beurers pulsmätare också vara ett hjälpmedel för att ta reda på om du utsätter dig själv för ohälsosam stress, vilket kan vara skadligt både för din kropp och för ditt välbefinnande.

Vi på WhiteAway vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta de produkter som passar dig allra bäst. Har du frågor om Beurers hälsovårdsprodukter eller andra produkter i vårt sortiment, tveka då inte att ta hjälp av vår kundtjänst! Vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Hör av dig till oss på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng