0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Beurer Hårvård

Beurer - hälsoexperterna

Som specialister inom hälsovård sätter Beurer alltid kvalitet och välbefinnande i första hand. Ända sedan starten år 1919 har Beurer arbetat för att utveckla produkter som kan hjälpa användarna att få kontroll över och förbättra sin hälsa på så många sätt som möjligt. Under sina många år i branschen har Beurer utvecklat en stor expertis inom sitt område och strävar efter att skapa nytänkande produkter där hög användarvänlighet och topp-prestanda förenas. Detta har gjort Beurer till en av dagens mest etablerade tillverkare av hälovårdsprodukter.

Den höga populariteten har till stor del kommit sig av att Beurer lyckats skapa professionella hälsovårdsprodukter anpassade för vanliga användare, vilket ger ökade möjligheter för alla - oavsett behov eller nivå - att självständigt ha kontroll över sin hälsa.

Beurers smarta hårvårdsprodukter

Eftersom att Beurer i grund och botten är hälsovårdsexperter präglas Beurers hårvårdsprodukter av samma filosofi som övriga produkter: alltid hälsan främst. Hårvårdsprodukterna från Beurer har således utvecklats för att kunna ge dig optimala möjligheter till styling samtidigt som du ger ditt hår en skonsam behandling. Värmen från hårvårdsprodukter har ofta en tendens att slita ut ditt hår, vilket Beurer har fångat upp och på bästa sätt försökt undvika. Beurers hårvårdsprodukter är därför extra varsamma mot ditt hår samtidigt som de ger hållbara resultat och hög precision vid styling. Det bästa av två världar, helt enkelt!

Beurer och ELLE

Beurer har bland annat samarbetat med tidningen ELLE för att utveckla hälsovårsprodukter med inriktning mot skönhet och välbefinnande. Hos oss hittar du flera produkter ur serien som erbjuder optimal prestanda och kvalitet.

Locktång

Med en locktång från Beurer kan skonsamt locka ditt hår utan att orsaka för mycket slitage. Storleken och diametern hos Beurers locktänger gör att de passar lika bra för långt som kort hår och kan styla olika typer av frisyrer beroende på hur du använder dem. Med reglerbar temperatur kan du dessutom anpassa värmen hos din Beurer locktång efter vad som passar bäst för din hårtyp.

Hårfön

En hårfön är mycket användbar ur flera perspektiv. Dels är de ett effektfullt och enkelt hjälpmedel när du vill styla ditt hår efter tvätt, men de är också hälsosamma i det avseende att du slipper gå ut med blött hår och riskera att frysa mer än nödvändigt. Särskilt under de kallare delarna av året kan både du och håret ta skada av kylan, vilken en snabb och effektiv hårfön enkelt kan råda bot på. Beurers hårfönar har en smidig, ergonomisk design och har flera effektlägen för att ge dig optimal precision.

Har du frågor om Beurers hårvårdsprodukter eller andra produkter i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst, vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt!

Kontakta oss på 0770-17 10 17 eller på [email protected]

Favoriter

Stäng