0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

ENDAST I DAG | Spara 10% på ALLT*

*Gäller ej LG, varor märkta med "Bestseller pris", redan nedsatta varor, tillbehör, returvaror eller tjänster. T.o.m. 17/4-21

Beurer Rakning & Trimning

Hitta din rakapparat från Beurer hos oss

Beurer är specialister inom produkter för hälsovård och har länge varit pionjärer inom sitt område. Genom att applicera professionell teknik på produkter anpassande för vanliga användare har Beurer gjort det möjligt för alla att bättre ta hand om sin hälsa. Beurers nytänkande, moderna produkter har användarvänliga funktioner som gör dem lätthanterliga och effektiva utan krångel.

Med Beurers rakapparater och epilatorer kan du ge dig själv en professionell salongsbehandling på hemmaplan och slippa lägga tid och pengar på att boka salongsbesök. Beurers rakapparater är det perfekta valet för dig som vill ha optimala resultat utan att kompromissa eller riskera att irritera din hud. Här på WhiteAway kan vi erbjuda dig ett noggrant utvalt sortiment av Beurers rakapparater till riktigt bra priser.

Din hälsa i fokus

Beurers rakapparater är en del av det tyska familjeföretagets sortiment av skönhetsprodukter där hälsa och välbefinnande kommer i första hand. I motsats till många andra tillverkare av skönhetsprodukter prioriterar Beurer dig och din kropp i första hand, vilket innebär att ingenting lämnas åt slumpen. Beurers rakapparater är noggrant utvecklade för att skonsamt kunna avlägsna oönskad hårväxt och motverka irriterad eller skadad hud samtidigt som du får optimal precision. Med en rakapparat från Beurer kan du således vara snäll mot din hud samtidigt som du får perfekta salongsresultat varje gång.

Rakapparater

Rakapparater är på många sätt ett bättre alternativ än rakhyvlar när du vill avlägsna oönskad hårväxt på exempelvis benen. Med en rakapparat får din hud en mer skonsam behandling och du eliminierar risken för skärsår, vilket annars är vanligt bland dem som använder rakhyvlar. Beurers rakapparater är dessuom extra lätthanterliga tack vare sina rörliga rakhuvuden och ergonomiska form som ger dig maximal precision och ett lent, jämnt resultat både på våt och torr hud.

Batteritid

Eftersom att Beurers rakapparater är batteridrivna behöver de med jämna mellanrum laddas upp med hjälp av en medföljande batteriladdare. Batteritiden kan variera mellan olika modeller, vilket kan vara klokt att tänka över innan du gör ditt köp. Ju längre batteritid din rakapparat har, desto mer sällan behöver den laddas, vilket kan vara praktiskt bland annat för dig som reser mycket och vill slippa onödig packning.

Epilator

Som alternativ till Beurers rakapparater finns också epilatorer som mer permanent kan avlägsna hår med hjälp av högteknologiskt ljus. De kan användas till exempel på benen, under armarna och i ansiktet och ger en behandling som är både skonsam och smärtfri. Beurers epilator innehåller patenterad teknik och är kliniskt testad för att kunna ge dig ett säkert och effektivt resultat vid varje användning.
Innan köp är det dock viktigt att du försäkrar dig om att epilatorn fungerar ihop med din hår- och hudtyp.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om rakapprater från Beurer eller andra produkter i vårt sortiment - vi hjälper dig mer än gärna! Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng