0770-17 10 17 Öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-19
  • Tisdag8:30-19
  • Onsdag8:30-19
  • Torsdag8:30-19
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
stängd

Favoriter

Stäng
Favoriter
0 Varukorg
Meny

Spara 8% på alla vitvaror*

Se utbudet *Kan inte kombineras med andra rabatter eller prisgaranti. Gäller t.o.m. 22/10-17.

×

Black Friday

Black Friday hos WhiteAway 2017

Black Friday hos WhiteAway

Hos WhiteAway firar vi Black Friday med massor av spännande erbjudanden och riktigt bra priser. Här hittar du vitvaror till att hemmets rum: från köksfläktar, spisar och ugnar till kylskåp, frysar och tvättmaskiner. Dessutom har vi ett stort utbud av smarta köksmaskiner och andra hushållsvaror – kom och fynda!

Vad är Black Friday?

Black Friday firas fredagen den 24 november i år. Det är fredagen efter Thanksgiving i USA. Den dagen startar julhandeln med helt galna rabatter och vilda erbjudanden. Folk strömmar till butikerna och står flera timmar i kö för att lägga vantarna på bra varor innan de säljer slut.

Vad betyder Black Friday?

Polisen i Philadelphia sägs ha använt uttrycket Black Friday för att beskriva den svarta, myllrande folkmassan som stormade butikerna och stoppade upp gatorna. En annan förklaring kan vara att Black Friday är ett tillfälle för butikerna att vända röda förlustsiffror till svarta vinsttal på försäljningen. Oavsett vilket har namnet bitit sig fast och blivit entydigt med en vild köpfest.

Black Friday i Sverige

Här hemma är Black Friday framförallt ett fenomen för E-handeln. Via nätet får du ett stort sortiment att välja från, du kan jämföra priser och enkelt betala – alltihop medan du ligger på soffan. För att vara helt säker på att du får tag i de varor du önskar kan det dock vara bra att förbereda sig något. Du kan t.ex. skriva upp varunummer på en produkt så att du enkelt hittar vad du letar efter.

Köp julklapparna på Black Friday

Det passar ofta väldigt bra att handla julklappar under Black Friday. Du drar nytta av de låga priserna samtidigt som du slipper stressa dagarna före jul med att hitta något att lägga under granen. Dessutom kan du utnyttja de låga priserna till att byta ut något som du kanske har skjutit på en längre tid. Börjar den gamla tvättmaskinen att gnälla lite väl högt under centrifugeringen? Problem med att kaffebryggaren inte värmer så bra längre? Black Friday är dagen att göra riktigt bra klipp!

Favoriter

Stäng