0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Blomberg

Hitta dina nya vitvaror hos Blomberg

Hos Blomberg hittar du såväl tvättmaskiner som kylskåp, frysar, ugnar och diskmaskiner som producerats med hjälp av många års erfarenhet och kunskap om vitvaror. Från att ha varit specialiserade mot tvättmaskiner har Blomberg idag blivit en marknadsledande aktör som ständigt utvecklar ny teknologi och nya detaljer som adderar en helt ny dimension till vitvarubranschen. Blombergs vitvaror präglas av en stark medvetenhet kring design, funktion och energieffektivitet, på Blomberg arbetar man också hårt för att göra användarvänliga produkter som kan leva i harmoni med dig och ditt kök.

Erfarenhet och kunskap sedan 1800-talet

Blomberg gjorde för första gången entré inom den tyska metallindustrin år 1883, då pionjären Bernhard Blomberg grundade företaget. Så småningom sadlade dock Blomberg om och började under 1930-talet att istället distribuera vitvaror, vilket slutligen ledde till att Blomberg 1949 tillverkade och lanserade sin allra första tvättmaskin.

Blombergs tvättmaskiner blev snabbt oerhört populära i de tyska hemmen, och varumärkets tillverkning var också länge koncentrerad just mot tvättmaskiner. Den höga kvaliteten och de nytänkande funktionerna hos Blombergs tvättmaskiner ledde år 1981 fram till lanseringen av den första helautomatiska tvättmaskinen från Blomberg. Efter detta började Blomberg att framgångsrikt bredda sin verksamhet till att även tillverka andra vitvaror som kylskåp och frysar.

Harmoni och teknologi

Blombergs vitvaror är utvecklade för att kunna leva i harmoni med naturen, ditt kök och dig som använder dem. I praktiken innebär detta att fokus har lagts på användarvänlighet, praktiska funktioner och design som gör att Blombergs vitvaror kan hjälpa dig att förenkla din vardag. Exempelvis har kylskåpen avancerad teknologi som kan hålla din mat fräsch längre medan disk- och tvättmaskinerna har mängder av skräddarsydda program och sensorer som kan anpassa vattenförbrukningen efter mängden disk och tvätt.

VItvarorna från Blomberg kan dessutom arbeta effektivt på en extremt låg ljudnivå och har lättmanövrerade displayer för att göra användningen så enkel och behaglig som möjligt.

Design

Blombergs vitvaror har ett stilrent, modernt utseende som passar i så gott som alla kök. Med smarta side-by-side lösningar kan du dessutom få till exempel Blombergs kyl och frys i enhetlig, matchande design.

Miljömedvetna vitvaror

Blomberg bedriver ett ständigt miljöarbete både när det gäller sina egna fabriker och när det gäller att producera energi- och resurseffektiva vitvaror. Hos Blomberg hittar du flera produkter i så hög energiklass som A++, vilket innebär att du kan få mycket energisnåla vitvaror som både kan minska dina elkostnader och vara mer skonsamma mot miljön.

Fabrikerna där Blombergs vitvaror tillverkas är också certifierande enligt ISO 14001, som är en internationellt accepterad standard där målet är att inför ett effektivt miljöledningssystem. Blombergs vitvaror är dessutom RoHS-kompatibla (vilket betyder att de lever upp till en viss begränsad mängd av farliga ämnen såsom bly, kvicksilver och kadmium) och tillverkas av komponenter som är 95% återvinningsbara.

Vill du ha hjälp med att hitta de vitvaror från Blomberg som passar allra bäst för dig och ditt hushåll? Hör av dig till oss så svarar vi mer än gärna på dina frågor! Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng