0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Blomberg Frysar

Hitta din nya Blomberg frys hos oss

Här på WhiteAway hittar du ett urval av Blombergs högpresterande frysskåp, med smarta funktioner och modern design. Blomberg frysar och vitvaror är utvecklade för att erbjuda maximal användarvänlighet, vilket innebär att varje detalj är noggrant designad för att göra din tillvaro lite enklare. Tack vare gedigen erfarenhet och genuin omtanke om dig som användare har Blomberg skapat frysskåp som har praktiska funktioner och kan prestera på topp trots minimal energiförbrukning.

Stor eller liten frys?

Blomberg frysar finns i flera olika varianter för att kunna passa in i alla typer av kök. Även för dig som har ett litet kök och behöver kompakta vitvaror finns bra alternativ, bland annat genom Blombergs side-by-side lösningar. Hos Blomberg finns även kombinationsskåp med optimerad rymlighet där du får kyl och frys i ett och samma skåp, vilket sparar utrymme och energi för dig som har ett mindre hushåll.

För dig som har ett större hushåll finns Blomberg frysar dels som separata frysskåp men också i större side-by-side lösningar som ger en enhetlig vitvarumiljö i ditt kök.

Fräscha matvaror längre

Blomberg frysar har flera egenskaper och lösningar som gör att dina matvaror håller längre i frysen. Samtliga frysskåp från Blomberg du kan hitta hos oss är 4-stjärniga och är således godkända för infrysning och långtidsförvaring i -18°C i upp till 12 månader. Flera av Blombergs frysar är ocksåförsedda med AntiFrost-teknologi som tack vare ett avancerat luftflödessystem hindrar frost från att bildas pådina matvaror eller insidan av frysens väggar.

Låg energiförbrukning

Både kyl och frys används dagligen i ett hushåll och är dessutom igång dygnet runt, året om. Därför är det extra fördelaktigt om din frys har en hög energieffektivitet, eftersom småskillnader i energiförbrukningen kan bli stora i ett långsiktigt perspektiv. Blomberg frysar har hög energiklass, i vissa fall så högt som A+, vilket gör att de kan förbruka mindre energi än EU?s högst energieffektivitetsklassificering, A.

Blomberg frysar har dessutom avancerad teknologi där luftgenomströmningen skapar en jämn temperatur i hela skåpet, vilket också bidrar till att ge frysen en lägre och mer stabil energiförbrukning. Flera av Blombergs frysskåp har också ett energisparläge som automatiskt aktiveras automatiskt då dörrarna är stängda i 6 timmar eller längre.

Design

Målet för Blomberg är att skapa vitvaror som lever i harmoni med dig och ditt kök, vilket även innefattar vitvarornas design. Blomberg frysar finns i varierande design för att göra det enkelt för dig att hitta en modell som inte kräver några kompromisser från din sida. Hos oss hittar du Blomberg frysar i bland annat vitt och rostfritt stål, där frysskåpens yta har en beläggning som aktivt hindrar fingeravtryck och smuts från att fastna på handtag och dörrar.

Har du några funderingar kring våra produkter? Vi svarar mer än gärna på dina frågor om Blomberg frysar och hjälper dig att hitta den modell som passar dig bäst. Hör av dig till vår kundtjänst via telefon på 0770 17 10 17 eller via mail [email protected]

Favoriter

Stäng