0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Blomberg Kombinerade Kyl-frysar

Blombergs kyl och frys för alla kök

Den tyska vitvaruproducenten Blomberg är en av världens största och mest erfarna tillverkare av kylskåp och andra vitvaror för alla typer av hushåll. Blomberg arbetar intensivt med att utveckla användarvänliga, moderna kyl- och frysskåp som kan göra det lite enklare för dig att hålla dina matvaror fräscha under en längre tid samtidigt som du förbrukar så lite energi som möjligt.

Hos all Blombergs utveckling strävas det efter att vitvarorna skall leva i harmoni både med miljön samt med dig och ditt hem. Tack vare den filosofin kan Blombergs kyl- och frysskåp inte bara lyfta ditt kök och din matlagning utan också förenkla din tillvaro med sina smarta funktioner och energieffektiva egenskaper.

Kyl + frys = sant

Blombergs kyl och frys är en perfekt sammanslagning av två av hushållets viktigaste vitvaror. Särskilt för dig som har ett litet kök är ett av Blombergs kyl- och frysskåp ett perfekt alternativ eftersom skåpen gör det enkelt att optimera användningen av utrymmet i ditt hem.

Med ett av Blombergs kyl- och frysskåp får du samma smarta teknologi som hos de separata kylskåpen och frysarna i en sammanslagen version. Den smarta ventilationen hos skåpen gör att temperaturen håller sig jämn och stabil i respektive del. Genom att Blombergs kyl- och frysskåp har dubbla kompressorer kan du reglera temperaturen hos varje del manuellt, till exempel stänga av kyldelen när du åker på semester, för att minska din energiförbrukning.

Frysens egenskaper

När du köper Blombergs kyl och frys i ett och samma skåp är frysdelen i regel mindre än kyldelen, vilket kan vara bra att tänka på. Således är fryskapaciteten hos kyl- och frysskåp generellt lägre än kylkapaciteten. Frysdelen hos Blombergs kyl- och frysskåp är dock 4-stjärnig, vilket innebär att de är godkända för infrysning och långtidsförvaring.

Kylens egenskaper

Kyldelarna hos Blombergs kyl- och frysskåp har inredning för optimerad rymlighet. Med glashyllor, flaskhyllor och transparenta grönsakslådor får du god översikt över innehållet i kylen. För att din mat ska kunna hålla sig fräsch längre längre i kylskåpet har Blombergs kyl- och frysskåp hygienisk ventilation som håller temperaturen stabil samt antibakteriell yta hos väggar och dörrar.

Energieffektivitet för dig och miljön

Kylen och frysen är två av de vitvaror som används allra mest i ett hushåll, vilket för både din och miljöns skull kräver hög energieffektivitet. Små skillnader i energiförbrukningen kan bli stora på längre sikt - både när det gäller miljöpåverkan och dina energikostnader. Blombergs kyl- och frysskåp tillhör höga energiklasser och kan således arbeta effektivt dygnet runt samtidigt som de förbrukar mycket lite energi.

Utöver att skapa vitvaror som är energieffektiva strävar Blomberg också efter att göra sin egen tillverkning så miljöanpassad som möjligt. Blombergs kyl och frys tillverkas därför av komponenter som är till 80% återvinningsbara och 100% fria från ozonskadliga gaser.

Har du funderingar kring Blombergs kyl och frys eller andra produkter i vårt sortiment? Tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst, vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt vitvaror för dig! Kontakta oss på 0770 17 10 17 eller .

Favoriter

Stäng