0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spara upp till 20% på utvalda varor

Blomberg Kylskåp

Köp nytt kylskåp från Blomberg

Här på WhiteAway hittar du ett urval av smarta kylskåp från den en tyska tillverkaren Blomberg, som är en av världens mest kända vitvaruproducenter. Filosofin bakom Blombergs teknologi är att skapa vitvaror som kan leva i harmoni med dig, med ditt kök och med naturen. Därför är Blomberg kylskåp utrustade med praktiska funktioner, har användarvänliga egenskaper och en stilren design som enkelt passa in i alla kök. Tack vare avancerad teknologi kan Blombergs kylskåp effektivt hålla dina matvaror fräscha under en längre tid än andra kylskåp samtidigt som de har minimal energiförbrukning. Med ett kylskåp från Blomberg kan du känna dig trygg med att du får en pålitlig vitvara som håller länge och är tillverkad med omtanke om dig och miljön.

Låg energiförbrukning

Miljöarbete är av stor vikt hos Blomberg, som strävar efter att utveckla så energi- och resurseffektiva vitvaror som möjligt. Blomberg kylskåp är optimerade för att kunna förbruka så lite energi som möjligt samtidigt som de arbetar effektivt dygnet runt, hela året. Hos oss hittar du Blomberg kylskåp i den höga energiklassen A+ som förbrukar mindre energi än EU:s högsta miljöklassificering, A. Ju lägre energiförbrukning, desto bättre både för miljön, för dina elkostnader och för dig! Vissa av Blombergs kylskåp har också ett lågenergiläge, så kallad Eco function, som aktiveras automatiskt då kylskåpsdörrarna varit stängda i mer än 6 timmar. Dessa kylskåp från Blomberg hjälper dig alltså aktivt att förbruka så lite energi som möjligt.

Fräsch mat längre

Blomberg har kommit långt i utvecklingen av smarta lösningar som kan hålla dina matvaror fräscha i kylskåpet under en längre tid än andra kylskåp. Flertalet Blomberg kylskåp har flera zoner där temperaturen och luktfuktigheten är anpassad för att ge olika typer av matvaror ett perfekt klimat. Bland annat finns en så kallad super fresh zone som håller en temperatur precis över fryspunkten så att fisk eller kött håller upp till dubbelt så länge som i ett vanligt kylskåp. Vissa av Blomberg kylskåp är också utrustade med Blombergs exklusivt utvecklade blue light technology. Hos kylskåpen med en så kallad Blue zone finns en speciell grönsakslåda som är upplyst med blått ljus som gör att fotosyntesen hos grönsaker och frukt kan fortgå medan de ligger i kylen. Således kan Blombergs kylskåp med Blue zone se till att dina grönsaker bibehåller sitt näringsinnehåll och håller sig krispiga och fräscha längre.

Design och storlek för alla kök

Blomberg kylskåp har en stilren design som tillsammans med de användarvänliga egenskaperna passar perfekt i alla moderna kök. För att du enkelt ska kunna hitta rätt kylskåp från Blomberg för dina behov finns de i olika storlekar samt i smarta side-by-side lösningar där du får matchande både kyl och frys i ett och samma skåp. För mindre kök finns också Blombergs kylskåp som kombinationsskåp med en mindre frysdel. Behöver du hjälp med att hitta det kylskåp som passar bäst för just dig? Vi svarar mer än gärna på dina frågor om Blombergs kylskåp eller andra vitvaror hos oss! Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]å hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng