0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Blomberg Side-by-side

Rymliga side-by-side-skåp från Blomberg

Blomberg tillhandahåller ett urval av side-by-side-skåp som passar perfekt för dig som har stort behov av hög kyl- och fryskapacitet. Side-by-side kallas ibland även för amerikanska kylskåp eftersom de vanligtvis har amerikanska mått och extremt rymlig utformning. Här har kyl och frys slagits ihop till en enhet som ger en harmonisk och exklusiv känsla i köket, och som ett extra plus har de flesta modellerna även försetts med moderna detaljer som exempelvis vattendispenser. Blomberg side-by-side har hög kvalitet och modern teknologi och är riktigt prisvärda köp för dig som vill få optimal kyl- och frysförvaring till en låg kostnad.

Hög energiklass

Hos Blomberg är miljömedvetenheten en av de viktigaste komponenterna hos en vitvara, vilket idag också i princip är en självklarhet i ett modernt kök. Samtliga varianter av Blomberg side-by-side tillhör energiklass A+ eller högre, vilket ger en låg energiförbrukning som både du och miljön gynnas av.

Många lyxiga och smarta finesser

Blomberg side-by-side är försedda med moderna kylsystem som möjliggör snabb infrysning och nedkylning trots den låga energiförbrukningen. De flesta modellerna är även utrustade med ventilationssystem i kyldelen som gör att kylan fördelas jämnt i hela skåpet och säkerställer en jämn temperatur, vilket gör att matvarorna trivs exceptionellt bra oavsett var i skåpet du placerar dem. Vissa modeller har även vattendispenser med direkt vattentillförsel som gör att du kan få iskallt dricksvatten direkt ur kylskåpsdörren. Hos Blomberg side-by-side finns även elektroniska, lättmanövrerade displayer och digital temperaturinställning som optimerar användarvänligheten.

Kyl och frys med låg ljudnivå

Ytterligare en fördel med Blomberg side-by-side är att samtliga modeller är mycket ljudsvaga och skapar en behaglig miljö i köket. Med andra ord störs du aldrig av ljudet från skåpet även om det jobbar för högtryck.

Svårt att hitta rätt?

Vid frågor eller funderingar kring Blomberg side-by-side är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi nås enklast via telefon på 0770 17 10 17 eller via mail på [email protected] och hjälper dig mer än gärna att välja, vraka och jämföra olika lösningar för att hitta det som passar bäst för dig.

Favoriter

Stäng