0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Kaffemaskiner & Te

Köp din nya Bosch kaffebryggare på WhiteAway

Bland Bosch kaffebryggare och kaffemaskiner finns något för alla hushåll. Oavsett om du föredrar bryggkaffe eller vill göra espresso som ett äkta barista har Bosch en kaffemaskin som passar för dig. Som en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner kan Bosch tillhandahålla expertis och avancerad teknik som få andra tillverkare kan mäta sig med. Bosch kaffebryggare är utvecklade med fokus på att tillgodose alla behov hos dig som användare, därför kan du hitta en rad smarta, lättanvända funktioner hos din kaffemaskin. Med en Bosch-kaffebryggare är det således enkelt att göra riktigt gott kaffe på nolltid.

Storleken hos kaffebryggaren

En av de viktigaste sakerna att tänka på innan du köper ny kaffebryggare är var i ditt kök du vill placera den. I ett stort kök finns ofta utrymme för större kaffemaskiner medan en av de mindre varianterna av Bosch-kaffebryggare kan vara att föredra i ett litet kök med få avställningsytor.

Hur många koppar kaffe du behöver göra åt gången är också avgörande - lever du i ett stort hushåll med många kaffedrickare krävs också en kaffebryggare som kan brygga fler koppar per gång. En Bosch kaffebryggare i som gör färre koppar kan dock vara mer praktiskt om du bor ensam eller i ett hushåll som inte dricker särskilt mycket kaffe.

Kaffemaskinens effekt och snabbhet

En enkel tumregel för att få koll på effekten hos en kaffebryggare är antalet watt. Ju högre watt-antal en kaffebryggare har, desto kortare tid behöver den generellt för att brygga kaffe. Tänk dock på att vissa av Bosch kaffebryggare brygger kaffet lite långsammare för att utvinna så mycket smak och arom som möjligt.

Kaffebryggare

För dig som älskar bryggkaffe erbjuder Bosch flera olika kaffebryggare i varierande storlek och stil. Alla Bosch kaffebryggare har funktioner som hjälper till att få fram aromerna i kaffet och göra det lika välsmakande varje gång, oavsett hur många koppar du brygger. Särskilt de kaffebryggare med DualHeating System, dvs. två värmeelement, är framtagna för optimal aromutvinning så att du är garanterad bästa möjliga smakupplevelse med din Bosch kaffebryggare. Många varianter har dessutom timer, vilket är en drömfunktion för dig som till exempel älskar att vakna upp till doften av nybryggt kaffe på morgonen.

Espressomaskiner

Om du föredrar espresso framför bryggkaffe har Bosch också ett urval av smarta espressomaskiner som är snabba och enkla att använda. Här hittar du bland annat Bosch espressomaskiner med TASSIMO-kapslar som är helautomatiska och startas med ett enkelt knapptryck - bekvämt, enkelt och snabbt! Bland Boschs espressomaskiner finns också mer avancerade modeller som är perfekta om du vill kunna ta med dig Kafé-känslan hem. Med inbyggd kaffekvarn och mjölkskummare kan du servera dig själv och dina gäster såväl espresso som skummig cappuccino och caffe latte.

Vi på WhiteAway hjälper dig gärna att hitta rätt Bosch kaffebryggare eller kaffemaskin för just dig! Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 så svarar vi alla dina frågor.

Favoriter

Stäng