0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Diskmaskiner

En Bosch diskmaskin, förstås!

Bosch grundades i Stuttgart, Tyskland av Robert Bosch. I år firar företaget 125 år och erbjuder fortsättningsvis bilprodukter, produkter för hem och trädgård samt B2B- och industriteknik av hög kvalitet.

Hitta rätt Bosch diskmaskin för dig

Bänkdiskmaskin eller en stor diskmaskin? I vårt breda sortiment hittar du många olika diskmaskiner från Bosch med unika funktioner för olika hushåll. Bosch månar om att skapa vitvaror som gör tillvaron lite enklare för dig om användare, därför har många av Boschs diskmaskiner specialfunktioner som kan vara nyttiga att bekanta sig med innan du väljer. Allt ifrån diskmaskinens storlek till energiförbrukning och design kan vara av stor vikt just för dig, därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den Bosch diskmaskin som matchar dina krav och behov.

Rätt storlek för ditt hushåll

Bosch diskmaskiner finns i olika storlekar för att kunna passas in oavsett hur stort eller litet kök du har. Rymligheten hos en diskmaskin kan mätas i hur många standardkuvert som kan diskas varje gång, och vissa av diskmaskinerna från Bosch rymmer allt ifrån 9 till 14 kuvert. Vissa av Boschs diskmaskiner har också bestickbrickor eller höj- och sänkbara överkorgar som gör det enklare att maskindiska grytor och kastruller.

Bosch bänkdiskmaskiner

För det lilla hushållet är en bänkdiskmaskin den gyllene lösningen för att slippa handdiska. De kompakta diskmaskinerna kan placeras på en köksbänk eller ett bord och rymmer ca 6 standardkuvert. Bosch bänkdiskmaskiner finns i flera olika färger för att du ska kunna hitta en maskin vars design passar för just ditt kök.

Energi- och vattenförbrukning

Idag läggs alltmer kraft för att skapa en hållbar utveckling, och vitvarutillverkarna är inget undantag. Bosch är en av de varumärken i världen som lägger ner mest arbete på att skapa smarta och energisnåla vitvaror för miljöns skull. Flera av Bosch diskmaskiner är märkta med Green Technology Inside, som är Boschs egen vägkarta till miljöanpassade produkter. Boschs diskmaskiner har hög energiklass, från A till A+++, vilket är ett kvitto på extremt låg energiförbrukning. Diskmaskinerna från Bosch är också utvecklade för att kunna förbruka så lite vatten som möjligt och ändå ge en skinande ren disk.

Diska tyst

Tack vare avancerad motorteknik och speciell isolering kan Bosch diskmaskiner arbeta effektivt samtidigt som de håller en låg ljudnivå. Hos vissa varianter är ljudet inte högre än 40 dB, vilket till och med är tystare än en bärbar dator. Således håller din Bosch diskmaskin alltid en låg profil i köket.

Smarta funktioner

Bosch diskmaskiner är försedda med en mängd olika program för att underlätta diskningen. Till exempel kan snabbprogram kan komma väl till pass när du har ont om tid, likaså kan en viss typ av porslin eller kokkärl hålla länge tack vare skonsamma diskprogram. De nyaste av Bosch diskmaskiner har dessutom så kallade Autoprogram som kan reglera mängden vatten efter mängden disk. Således används inga onödiga naturresurser och disken blir klar fortare!

Vår kundtjänst guidar dig gärna i jakten på den Bosch-diskmaskin som passar bäst för just dig. Ring oss på 0770 17 10 17 så hjälper vi till!

Favoriter

Stäng