0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spara minimum 20% på alla vitvaror från LG*

*Gäller ej varor märkta med "Bestseller pris", redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 23/1-21

Bosch Kombinerade Kyl-frysar

Bosch kyl och frys hos WhiteAway

Här kan du hitta Bosch kyl- och frysskåp i olika storlekar och designer. Med Bosch får du garanterat hög kvalitet, god fryskapacitet och lång hållbarhet. Bosch har länge varit en ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner, och tack vare sina innovativa idéer och sin tekniska expertis kan du känna dig riktigt trygg med ditt val.
Bosch kyl och frys finns i ett flertal olika utföranden och är en smart kombination av frysskåp och kylskåp som ger dig alla smarta funktioner du behöver i ett enda skåp. Välj mellan olika design och storlek för att hitta den variant som passar allra bäst för just dig och det ditt kök behöver.

Rätt kyl och frys för dig

Liksom när det gäller andra hushållsmaskiner bör din Bosch kyl och frys vara anpassad för storleken hos ditt hushåll och ditt kök. Bosch kyl och frys är framför allt en fulländad lösning för lite mindre hushåll, där fullstora kylskåp och frysskåp kan ta för mycket plats. Genom att välja Boschs kombinerade kyl- och frysskåp får du en mer kompakt lösning som inte förbrukar mer energi än nödvändigt.
Bosch kyl och frys finns dessutom i varierande design för att du skall kunna hitta ett skåp som passar din stil och smak. Välj mellan bland annat rött, vitt och rostfritt stål för att få din köksinredning precis som du vill ha den.

Två termostater

Bosch kyl- och frysskåp med två termostater hjälper dig att stabilisera temperaturen i ditt skåp. De dubbla termostaterna, en för kylen och en för frysen, gör att du kan reglera temperaturen för respektive del separat. Detta minskar minskar temperatursvängningarna i ditt kyl- och frysskåp och gör att dina frysvaror håller längre.

Kyl och frys med låg energiförburkning

Bosch är en av de tillverkare i världen som lägger ner mest arbete för att göra sina vitvaror så miljövänliga som möjligt. Med bland annat miljömärkningen Green Technology Inside guidar Bosch dig till de produkter som är mest energieffektiva, vilket är positivt både för din elräkning och för miljön. Vill du ha ett så miljöanpassat kyl- och frysskåp som möjligt, håll då utkik efter de kyl- och frysskåp som är märkta med Green Technology Inside. Samtliga Bosch kyl- och frysskåp finns energiklasserna A+ till A+++ och har således en extremt låg energiförbrukning.

Smarta funktioner, minimalt underhåll

Bosch kyl och frys är försedda med smarta program som gör dem enklare för dig att använda. Till exempel har många kyl- och frysskåp snabbprogram som gör att du kan frysa dina matvaror extra snabbt. Då sänks temperaturen i frysen tillfälligt och återgår efter en stund till den normala temperaturen. Du kan också hitta AntiFrost-funktioner i Boschs kyl och frys som gör dem självavfrostande och besparar dig både energi och tid.

Vill du har hjälp med att hitta rätt Bosch kyl- och frysskåp för dig? Hör av dig till vår kundtjänst så svarar vi gärna på alla dina frågor! Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng