0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Kylskåp

Ett stort urval av kylskåp från Bosch

Bosch grundades i Stuttgart, Tyskland av Robert Bosch. Företaget är mer än 125 år gammalt och erbjuder många produkter av hög kvalitet.

På WhiteAway är det enkelt att hitta ett kylskåp från Bosch som passar dig. Med Bosch kylskåp får du en garanterat låg energiförbrukning och hög kvalitet att känna dig trygg med - det enda du behöver göra är att välja vilken design och storlek som gör sig bäst i just ditt kök. Många av Boschs kylskåp har också specialfunktioner som det lönar sig att bekanta sig med, eftersom det kan vara just den lilla funktionen som märkbart underlättar din vardag.

Energisnåla kylskåp

Bosch tar ett stort miljöansvar och strävar alltid efter att utveckla vitvaror med låg energiförbrukning. Detta görs ocksåmed omtanke för dig som användare, eftersom ett kylskåp som förbukar lägre energi också är lite snällare mot din elräkning. Bosch kylskåp finns i energiklasserna A+ till A+++ och lever alltsåupp till några av de högsta miljökrav som går att ställa påen vitvara. Med ett kylskåp från Bosch får du garanterat låg energiförbrukning utan minskad effektivitet eller kylkapacitet.

För att du skall kunna hitta de Bosch kylskåp som är mest miljövänliga har Bosch utvecklat miljömärkningen Green Technolgy Inside. Märkningen guidar dig till de vitvaror och kylskåp från Bosch som är allra mest skonsamma mot miljön.

Avancerade funktioner

Bosch kylskåp är fulla av innovativa lösningar som skapar en mer hygiensk och hållbar miljöför dina matvaror. Exempelvis har Bosch utvecklar grönsakslådan HydraFresh, där luftfuktigheten är anpassad för att hålla grönsaker krispiga och fräscha under en längre tid. Likaså har flera av Bosch kylskåp en VitaFresh-låda där ett lite torrare klimat där färskvaror trivs väldigt bra. Således kan ett kylskåp från Bosch fådina matvaror att hålla sig fräscha längre och minskar ditt matsvinn, vilket är bra både för ekonomin och miljön.

Tack vare god ljudisolering är Boschs kylskåp dessutom mycket tystgående och skapar en behaglig ljudnivå i köket.

Stort eller litet kylskåp?

Utöver kylskåpets funktion är det viktigt att den modell du väljer har rätt storlek för dina behov. Boschs kylskåp finns i olika storlekar för att alla skall kunna hitta en variant som passar perfekt. Hur mycket plats kan ditt nya Bosch-kylskåp ta i köket? Var ska du placera det? Tänk också på att ett för stort kylskåp som inte utnyttjas helt i små hushåll riskerar att leda till onödig energiförbrukning. Däremot kan ett större hushåll kräva ett av Bosch kylskåp i större modell eftersom att ett överfullt kylskåp riskerar att bli mindre effektivt.

Kylskåpets design

Bosch kylskåp finns i olika färger och utföranden för att du lätt ska kunna hitta en favorit som passar just din stil. Med Bosch smarta Side-by-side lösningar kan du dessutom para ihop Bosch kyl- och frysskåp och få en komplett vitvarumiljö i ditt hushåll som passar perfekt ihop.

Ibland är det svårt att avgöra vilket av Bosch kylskåp som är bäst lämpat för dig. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till oss! Vår kundtjänst svarar mer än gärna på dina frågor. Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng