0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Mikrovågsugnar

Köp Bosch mikrovågsugnar

Hitta din Bosch mikrovågsugn hos WhiteAway

Här finns ett urval av Boschs prisvärda mikrovågsugnar för olika typer av hushåll. Mikrovågsugnen är ett smidigt och smart komplement till de stora vitvarorna i köket och gör att du enkelt och effektivt kan värma eller tina mat. Bosch mikrovågsugnar finns i en mängd färger och proportioner för att passa i alla kök, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt att hitta en variant som passar just dig.

Vilken mikro behöver du?

Mikrovågsugnar är multifunktionella hushållsmaskiner som kan användas till mycket. Tänker du i huvudsak använda din Bosch mikrovågsugn för att poppa popcorn eller vill du att den ska kunna mer än då? För den som letar efter en mer avancerad variant har flera av Bosch mikrovågsugnar med bland annat grillfunktioner och andra lösningar som gör att du kan värma eller rentav tillreda mat på mer effektiva sätt. När du värmer mat kan automatiska specialprogram hos Bosch mikrovågsugnar göra att smak eller krispighet bevaras på ett bättre sätt.

Kombinerad mikro och varmluftsugn

Om du vill kunna tillreda mat utan att använda din stora ugn kan en mikrovågsugn kombinerad med varmluftsugn vara det perfekta alternativet för dig. Bosch kombinationsugnar kan användas som både mikro och varmlufgsugn.

Mikrovågsugnens storlek och volym

Ugnsvolymen hos Bosch mikrovågsugnar varierar mellan 17 och 42 liter och erbjuder alltså ett brett spann av alternativ för dig. Eftersom att vi oftast använder mikrovågsugnar för matuppvärmning är det bra om dina vanliga tallrikar ryms i din Bosch-mikrovågsugn, vilket kan vara klokt att komma ihåg när du väljer micro.

Andra faktorer att ta med i beräkningarna är hur stort ditt kök är samt var du ska placera din mikrovågsugn. Bosch mikrovågsugnar har både sidohängda och bottenhängda dörrar, vilket avgör åt vilket håll dörren öppnas. Ska du exempelvis placera din mikrovågsugn högt upp är dörren enklare att nå om den är sidohängd än om den öppnas nedåt.

Mikrovågsugnens design

För att du ska kunna hitta en modell som passar just dig finns Bosch mikrovågsugnar i varierande färger och utföranden. Funktionen hos din mikrovågsugn är viktig, men för att du ska bli riktigt nöjd med din micro är det också av vikt att du hittar en design att trivas med. Hos oss kan du hitta en Bosch mikrovågsugn eller kombinationsugn i vitt, svart eller rostfritt stål.

Användaren i fokus

Grunden för Boschs tillverkning har alltid varit att tillgodose behoven hos de som använder produkterna. Tack vare detta kan Boschs mikrovågsugnar och andra vitvaror erbjuda dig specialfunktioner, genomtänkta mått och smarta lösningar som gör det lite enklare att lyckas i köket. Bosch arbetar dessutom med att göra sina produkter så miljöanpassade som möjligt, vilket innebär att din Bosch-mikrovågsugn kan förbrukar mindre energi än andra mikrovågsugnar.

Vill du ha hjälp med att hitta den mikrovågsugn från Bosch som passar dig bäst? Tveka inte att höra av dig till oss! Ring vår kundtjänst på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng