0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Tvättmaskiner

En Bosch tvättmaskin, Bitte!

Bosch grundades i Stuttgart, Tyskland av Robert Bosch. Företaget är mer än 125 år gammalt och erbjuder ett stort sortiment av produkter av hög kvalitet.

Bosch tvättmaskiner för alla hushåll

Tvättmaskinen är en av de vitvaror som används allra flitigast i hemmet. Alla har vi behov av en tvättmaskin, och oavsett om du bor stort eller litet finns en Bosch tvättmaskin som har det just ditt hushåll behöver. Bosch är en av marknadens mest populära tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner och jobbar flitigt med att skapa så energieffektiva och högkvalitativa produkter som möjligt.

Tvättkapacitet och storlek

Storleken hos din tvättmaskin är av stor betydelse. Bosch tvättmaskiner finns i en mängd olika utföranden för att det skall finnas något för alla. Tvättkapaciteten hos en tvättmaskin mäts i kilo, och Bosch tvättmaskiner finns med kapacitet från 5 till 9 kilo. Om du bor ensam räcker förmodligen en av de mindre Bosch tvättmaskinerna med tvättkapacitet på 5-6 kilo, medan större hushåll kan behöva större kapacitet.

Centrifugeringseffekt

En annan viktig faktor hos tvättmaskiner är hur noga dina kläder centrifugeras efter varje tvätt. Vissa av Boschs tvättmaskiner kan centrifugera tvätten upp 1 600 varv/minut, vilket gör att den färdiga tvätten blir torrare och behöver mindre tid i torktumlaren eller på torklinan. Centrifugeringseffekten hänger också ihop med restfuktigheten - ju bättre centrifugeringseffekt, desto lägre restfuktighet, vilket är ett mått på hur torra kläderna är efter tvätten.

Kolfri eller traditionell motor?

Bosch tvättmaskiner har två olika typer av motorer: antingen en kolfri motor eller en traditionell motor. Tvättmaskiner med kolfria motorer är generellt mer tystgående än andra tvättmaskiner. Hos tvättmaskiner med traditionella motorer som innehåller kol måste kolet med jämna mellanrum bytas ut på grund av slitage, vilket inte behövs hos kolfria motorer.

Smarta funktioner

Tack vare en AntiVibrations-funktion kan flera av Boschs tvättmaskiner arbeta både stabilt och väldigt tyst under både tvätt och centrifugering. Funktioner som Fläckautomatik, där du med hjälp av olika program kan kan behandla olika typer av svåra fläckar, finns att hitta i flera modeller. Även funktionen VarioPerfect finns i vissa Bosch-tvättmaskiner och gör att du kan anpassa dina program antingen för att tvätta snabbt, SpeedPerfect, eller miljövänligt, EcoPerfect.

Energieffektivitet

Samtliga tvättmaskiner från Bosch tillhör energiklasserna C-A+++, vilket indikerar en väldigt låg energiförbrukning. Genom den egna miljömärkningen Green Technology Inside kan Bosch också guida dig till de tvättmaskiner som har allra bäst energieffektivitet och är mest skonsamma mot miljön. Flera av Boschs tvättmaskiner har också sensorer som känner av tvättmängden och anpassar vattenanvändningen efter det.

En Bosch-tvättmaskin med låg energiförbrukning kan både hjälpa dig att hålla dina elkostnader nere och bidra till mindre miljöpåverkan.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar kring tvättmaskiner eller andra produkter från Bosch! Vår kundtjänst svara mer än gärna på dina frågor. Ring oss på 0770 17 10 17 så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng