0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Bosch Ugnar

Bosch ugnar för alla hushåll

Med en ugn från Bosch är du garanterad hög kvalitet och energieffektivitet. I vårt breda sortiment hittar du Bosch ugnar med smarta funktioner som passar just ditt kök. Bosch är en av de ledande innovatörerna inom vitvarutillverkning, och genom att sätta användarens behov i första hand kan Bosch erbjuda tekniska och praktiska lösningar som förenklar din vardag. Med en av Bosch ugnar blir matlagningen både enklare och roligare, oavsett om du bor stort eller litet.

Stor eller liten ugn?

Innan du köper en ny ugn från Bosch är det klokt att reflektera över hur stor ugnsvolym just du behöver. Har du ett stort hushåll och ofta lagar flera rätter samtidigt är en större ugn att föredra. En stor ugn förbrukar dock naturligt lite mer energi än en mindre variant, och om du dessutom bor litet kan det av utrymmesskäl också vara praktiskt att tänka över ugnens storlek lite extra. Bosch ugnar finns i olika storlekar för att kunna erbjuda samma energieffektivitet och höga funktion till alla typer av hushåll.

Självrensande ugnar

För att du ska behöva lägga så lite tid och energi som möjligt på att underhålla din ugn har Bosch utvecklat ugnar med självrengöring. Bosch ugnar har antingen självrens med pyrolys eller katalys. En ugn med pyrolys rengörs genom ett program där ugnen stegvis värms upp till 500 grader och gör att smuts och fett förkolnar och bildar en fin aska på ugnens botten. Därefter behöver du bara torka ur askan med en fuktig trasa.
En ugn med katalys rengörs automatiskt så fort ugnens temperatur är över 200 grader. En speciell emalj inuti ugnen bryter då enkelt ned fett och smuts.

Energieffektivitet

Bosch ugnar tillhör generellt mycket höga energiklasser, vilket innebär att de förbrukar en väldigt liten mängd energi vid användning. Vissa av Bosch ugnar är också märkta med Bosch egen miljömärkning, Green Technology Inside, som innebär att produkterna är speciellt utvecklade för att vara så skonsamma som möjligt mot miljön. Även små skillnader i energiförbrukning kan bli stor på lång sikt, därför är det bra både för miljön och för din elräkning att ta energieffektiviteten i beräknande innan du köper en ny ugn.

Många funktioner

Bosch ugnar har flera moderna funktioner som gör att de kan användas på många olika sätt. Vissa ugnar har till exempel ångfunktioner och AutoPilot-program som gör att du utan större ansträngning kan laga avancerad mat som en riktig gourmetkock. En Bosch-ugn har också timer och lättmanövrerade displayer som ger dig full kontroll över matlagningen.

Design för ditt kök

Vitt, svart eller rostfritt stål? Att du känner dig nöjd med inredningen i ditt kök är minst lika viktigt som att vitvarorna fungerar som de ska. Bosch ugnar finns i en mängd olika färger och utföranden och gör det enkelt att hitta en modell som faller dig i smaken.

Funderar du på vilken av Bosch ugnar som passar dig allra bäst? Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt! Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng