0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spara upp till 20% på utvalda varor

Brandt

Förgyll ditt kök med Brandt vitvaror

Varumärket Brandt ägs av koncernen FagorBrandt, som är en av Europas största tillverkare av vitvaror. Genom att specialisera sig på utveckling av vitvaror och köksmaskiner för det moderna hemmet kan FagorBrandt erbjuda produkter med funktion utöver det vanliga genom alla sina varumärken. Just Brandt är koncernens starkaste varumärke och är den mest utmärkande fanbäraren för kvalitet, pålitlighet och hållbarhet, vilket Brandts ledord -“bien aujourd’hui, bien demain”, det vill säga “bra idag, bra imorgon” - är ett uttryck för.

Brandt vitvaror är också utvecklade för att göra vardagen enklare för dig som användare, bland annat genom ett genomgående miljötänk, hög energieffektivitet och innovativa detaljer som förenklar användningen. Hos oss på WhiteAway hittar du bland annat kylskåp, frysar, spisar, ugnar, tvättmaskiner och diskmaskiner från Brandt som förgyller ditt kök.

Funktion framför allt

Brandt lägger stort vikt vid att skapa vitvaror som gör matlagning, tvätt och disk lite enklare och roligare. Brandt vitvaror utvecklas därför under en noggrant övervakad process där inga detaljer får lämnas åt slumpen. Med unik teknologi och avancerade material skapar Brandt vitvaror och köksmaskiner med oerhört hög kvalitet för att du som användare ska kunna använda produkterna riktigt ofta och riktigt länge utan att slita ut dem.

Brandt utrustar dessutom sina vitvaror med smarta funktioner. Kyl och frys har till exempel AntiFrost-funktioner och smarta förvaringslådor där klimatet anpassas för olika typer av varor medan ugnarna har smarta självrengöringsfunktioner. Vissa av tvättmaskinerna har timer och program som ger extra sparsam vattenkonsumtion. Med digitala displayer, smidiga reglage och timer kan du dessutom enkelt ha din matlagning eller tvätt under full kontroll medan din vitvara utför själva jobbet.

Design

Stilren, lättmatchad design är utmärkande för Brandt vitvaror. Med färger som vitt, svart och rostfritt stål ger vitvarorna en modern touch till vilket kök som helst och är lätta att matcha med övrig inredning. Brandt vitvaror finns i en mängd olika storlekar samt i side-by-side-lösningar för att kunna passa in i såväl stor som små kök.

Miljöanpassning

Liksom ledorden “bra idag, bra imorgon” utlovar är Brandt mycket måna om att produkterna de utvecklar står för hållbar utveckling och miljöanpassning. Brandt vitvaror har därför hög energieffektivitet och kan ge perfekta resultat trots minimal användning av el och vatten. Här hittar du Brandt vitvaror som tillhör så hög energiklass som A+++, vilket med god marginal överträffar EU:s högsta energiklass (A). Med Brandt kan du med andra ord vara extra skonsam mot miljön samtidigt som du kan minska dina egna elkostnader.

Brandt hos WhiteAway

Tack vare att vi är nordens största vitvarubutik på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett brett sortiment av Brandts vitvaror. Vi ger dig alltid bästa möjliga pris och service för att du ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp - då vet vi att vi gjort vårt jobb rätt.

Har du frågor om Brandt vitvaror eller andra produkter i vårt sortiment, tveka då inte att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkt just för dig!

Hör av dig till oss på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng