0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Brandt Köksfläktar

Köp ny köksfläkt från Brandt

Hos oss hittar du ett brett utbud av Brandts köksfläktar som den franska tillverkaren utvecklat med stor omtanke om dig och ditt kök. Hos Brandt är kvalitet och funktion alltid högsta prioritet inom all vitvaruproduktion, så oavsett om det gäller en Brandt köksfläkt eller andra av varumärkets produkter är du garanterad lång hållbarhet och hög prestanda. Alla Brandts köksfläktar har funktioner och design för det moderna hushållet och kan effektivt hålla luften fri från matos och smuts. En köksfläkt från Brandt ser till att bibehålla en fräsch och behaglig miljö i ditt kök och gör matlagningen enklare, roligare och lättare att kontrollera.

Kapacitet

En viktig faktor att tänka på vid köp av ny Brandt köksfläkt är att kapaciteten hos fläkten måste vara tillräckligt god för arbetsytan - med andra ord: den måste vara tillräckligt kraftfull för att kunna rensa all luft i ditt kök. Brandts kökfläktar har tack vare avancerad motorteknologi generellt en mycket hög kapacitet, men för att räkna ut vilken kapacitet just din köksfläkt behöver ha ska du använda volymen hos ditt kök (längden x bredden x höjden) och multiplicera det med 10. Det värdet kan du använda som minimi-mått för att försäkra dig om att den Brandt köksfläkt du väljer har tillräcklig kapacitet för ditt hem.

Tysta köksfläktar

I köket samsas många vitvaror och maskiner med varandra, vilket utan att man tänker på det kan leda till en hög ljudnivå - särskilt om vitvarorna har några år på nacken. Brandts köksfläktar har en unik isolering och en tystgående motor som gör att de effektivt kan rensa luften i köket samtidigt som de bibehåller en låg ljudnivå - hos vissa varianter så låg som 53 dB. Även den högsta hastigheten hos en Brandt köksfläkt kan arbeta oerhört tyst och ger dig en behaglig ljudnivå tack vare sin moderna teknologi.

Design för alla kök

Liksom funktion och kvalitet är designen hos köksfläkten en viktig för att den ska passa för ditt kök. Då Brandt är ett mycket designmedvetet varumärke som vill erbjuda något för alla finns Brandts köksfläktar i varierande design och storlek. Viktigt att tänka på är hur stor din köksfläkt kan vara för att rymmas i ditt kök, men också hur den ska monteras. Brandts köksfläktar finns avsedda både för tak- och väggupphängning samt för montering under köksskåp för dig som har förvaringsutrymmen ovanför spisen. För att matcha dina krav och den övriga inredningen i ditt kök finns Brandts köksfläktar bland annat i rostfritt stål och vitt samt med eller utan glasskärm.

Motor och funktion

Samtliga köksfläktar från Brandt har en kraftfull intern motor och är smidiga att montera. Genom välplacerad belysning - många gånger med energisnåla LED-lampor - och smarta reglage kan en Brandt köksfläkt skapa en perfekt arbetsmiljö som förenklar och förgyller din matlagning.

Har du frågor om vilken av Brandts köksfläktar eller vill ha hjälp med att hitta den modell som passar bäst för ditt kök? Hör av dig till vår kundtjänst för vägledning! Kontakta oss på 0770 17 10 17 eller

Favoriter

Stäng