0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Braun

Braun - innovation och modern teknik

Braun är en av världens ledande producenter av elektriska tandborstar, rakapparater och epilatorer. Produkterna från det tyska företaget är oerhört populära över hela världen och lika mycket av professionella stylister och salonger som av de hemma-användare som vill ta del av den professionella tekniken. Braun har alltid varit pionjärer inom sin bransch och lägger stort vikt vid att skapa innovativ teknik där inga detaljer lämnas åt slumpen - allt ska fylla en funktion och förenkla användningen av produkten. Som ständiga framåtsträvare har Braun också blivit trendsättare som alltid kan erbjuda sina användare den senaste tekniken och de modernaste lösningarna.

Gedigen erfarenhet

Företaget Braun grundades i Frankfurt am main, Tyskland, år 1921 av Max Braun. Idag ägs Braun av industrikoncernen Procter & Gamble men har fortfarande sitt huvudkvarter i Tyskland, där all ingenjörskonst och produktutveckling bedrivs. Braun blev redan tidigt specialister inom utveckling av mindre elverktyg för hemmet, men det var först efter att Braun tog steget in på marknaden för rakning som tillverkaren drog ifrån sina konkurrenter ordentligt. Utöver att vara en av världens största utvecklare av rakapparater, epilatorer och eltandborstar har Braun också utvecklat mixerstavar och mindre köksverktyg.

Design

Braun har en kompromisslös inställning till både design och funktion. Essensen inom all tillverkning är för Braun att skapa design som gör sig perfekt i de sammanhang där produkten används, må det vara en tandborste eller en rakapparat. Därför har produkterna från Braun alltid ergonomisk design och smarta funktioner som gör att de kan prestera på topp och ge dig perfekta resultat i alla lägen. Många av Brauns produkter har också givit speciella egenskaper som gör att de lämpar sig extra bra i vissa sammanhang, vilket är smart att bekanta sig med för att hitta den perfekta produkten just för dig.

Braun rakapparater

Hos oss hittar du ett brett sortiment av prisvärda rakapparater från Braun som gör din rakning enklare och bättre. Rakapparater är på många sätt ett bättre alternativ än rakhyvlar i och med att en rakapparat är mer skonsam mot din hud - risken för både skärsår och hudirritationer är minimal. Med en rakapparat från Braun får du teknik och kvalitet i världsklass som garanterar dig hög precision och perfekta resultat.

Miljötänk

Som ett stort företag är ansvar en viktig egenskap, vilket Braun tar på största allvar. Produktutvecklingen genomsyras därför av ett genomgående miljötänk när det gäller allt ifrån materialval till elförbrukning. Brauns produkter har hög energieffektivitet och kan således ge dig perfekta resultat utan att slösa på naturens resurser. Dessutom förpackar Braun sina produkter på ett materialeffektivt sätt för att inte använda för mycket plast eller kartong i onödan.

Har du frågor eller funderingar kring Brauns produkter eller andra delar av vårt sortiment? Hör av dig till oss! Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkt just för dig. Kontakta oss på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng