0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på alla tvätt, tork & dammsugare*

Se utbudet *Gäller ej Electrolux, varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 26/9-21.

Bugatti

Köp extraordinära köksmaskiner från Bugatti

Bugatti är ett italienskt premium-varumärke som siktar högt när det gäller både design och teknologi. Den sofistikerade, högkvalitativa köksutrustningen erbjuder funktion som inte liknar någon annan på marknaden. Bugatti strävar efter att skapa köksmaskiner som inte enbart kan lyfta köket med sin originella design utan också står för kvalitet och exklusivitet utöver det vanliga. I Bugattis sortiment finns allt ifrån porslin till kokkärl och kaffemaskiner som alla genomsyras av en välkomnande lyxkänsla.

Hos oss på WhiteAway hittar du ett urval av Bugattis kaffemaskiner till riktigt bra priser som har alla detaljer som krävs för att göra riktigt gott italienskt kaffe.

Exklusivitet sedan år 1923

Det italienska familjeföretaget grundades år 1923 av bröderna Giuseppe, Giovanni, Faustino och Amadio och det dåvarande företags namnet togs efter deras far, F .lli Bugatti fu Amadio. Bröderna tillverkade och behandlade olika typer av silvergods, bland annat bestick och annan köksutrustning. I takt med att företaget växte började Bugatti designa och utveckla kokkärl för att så småningom också förena köksutrsutning med motorteknik och ingenjörskonst.

Idag är Bugatti en etablerad tillverkare vars namn över hela världen förknippas med exklusivitet och fingerstoppskänsla för detaljer.

Design

Bugattis köksmaskiner är skapade för det moderna köket och har en unik design med stark personlighet. Samtliga köksmaskiner tillverkas i en mängd sprudlande färger och storlekar för att ge dig som användare möjlighet att ta plats och hitta en produkt som passar perfekt för ditt kök och din smak. Här är ingenting konventionellt, trist eller tråkigt. Tvärtom har Bugattis köksmaskiner spännande geometriska former och mönster som kan lyfta vilket kök som helst.

Här är det inte tal om att stuva undan någonting i mörka skåp - Bugattis köksmaskiner är små konstverk som är som gjorda för att glänsa på köksbänken.

Designen hos Bugatti är dessutom enhetlig och gör att du kan få alla dina olika köksmaskiner i en matchande design som gör ditt kök extra stilfullt.

Kaffemaskiner

Bugattis kaffemaskiner tillhör en klass försig i fråga om design och prestation. Den sofistikerade teknologin gör att kaffemaskinerna kan brygga autentiskt, italienskt kaffe hemma i ditt kök med enbart några lätta knapptryckningar. Bland Bugattis kaffemaskiner finns modeller som kan göra espresso både på kaffebönor och med kaffe-pods - eller för den delen både och, om du vill slippa välja.

Vill du ha hjälp med att hitta de produkter från Bugatti som passar dig allra bäst? Hör av dig till oss, vi svarar mer än gärna på dina frågor om Bugattis köksmaskiner eller andra delar av vårt sortiment!

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng