0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Candy

Ge köket ett lyft med vitvaror från Candy

Här på WhiteAway hittar du ett brett sortiment med massor av högkvalitativa vitvaror från välkända Candy. Candy har sitt ursprung i Italien och påbörjade sin vitvaruproduktion redan för nästan 70 år sedan. Idag är Candy vitvaror marknadsledande framför allt i Europa och anses vara en av giganterna inom industrin för hushållsapparater. Sortimentet av Candy vitvaror består av tvättmaskiner, diskmaskiner, torktumlare, kylskåp, frysar, spisar och ugnar i såväl inbyggd som fristående design. Candy vitvaror kännetecknas av hög kvalitet och är riktigt prisvärda köp där du får mycket för pengarna.

Nytänkande design och funktion

Innovation har alltid varit nyckelordet hos Candy, vilket än idag genomsyrar företagets utveckling och har märkts tydligt under årens lopp. På sextiotalet lanserade Candy exempelvis den första helautomatiska tvättmaskinen, designad och tillverkad i Italien på en ny plattform, som snabbt blev den globala standarden för tvättmaskiner. År 1966 lanserade man en till nyhet, den automatiska diskmaskinen med två fack. Något år senare kom den superautomatiska tvättmaskinen. Dessa två innovativa produkter banade väg för expansionen av Candy vitvaror från de italienska hemmen ut i hela Europa.

Miljö och prestanda

Candy vitvaror har hög energieffektivitet för att användningen ska bli så skonsam som möjligt både får dig och miljön. Produkterna tillhör marknadens högsta energiklasser och är mycket resurssnåla både när det gäller el- och vattenförbrukning. Med tanke på den höga kvaliteten har Candy vitvaror även en mycket lång livslängd och är trygga, långsiktiga köp. Stort fokus hos Candy vitvaror har även lagts på användarvänlighet och komfort, vilket märks bland annat hos tvättmaskinerna, där luckorna sitter extra högt upp för att ge en mer ergonomisk arbetsposition.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill veta mer om Candy eller vitvaror hjälper vi på WhiteAway gärna till. Du kontaktar enkelt vår kundtjänst via telefon på 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng