0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Vi firar CYBER DAYS med vilda erbjudanden

Se utbudet. *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 2/12-21.

Candy Diskmaskiner

Candy diskmaskiner för alla kök

På WhiteAway hittar du ett stort och, framför allt, brett utbud av olika diskmaskiner från Candy, som är en italiensk tillverkare. Du hittar allt från superkombinationen med diskmaskin, ugn och häll i samma fristående spis till mer traditionellt utformade diskmaskiner i såväl fristående som integrerade modeller. Candy har tillverkat vitvaror i nästan 70 år och var dessutom den första tillverkaren i välden att utveckla helautomatiska diskmaskiner. Candys historia är full av innovation, vilket också märks hos dagens sortiment av diskmaskiner, som är utrustade med den senaste tekniken, smarta funktioner och högklassiga lösningar.

Energisnåla och tysta diskmaskiner

För Candy är det en självklarhet att du ska kunna umgås i köket utan bli störd av ljudet från diskmaskinen. Köket är en naturlig mötesplats i dagens hus och lägenheter därför går en Candy diskmaskin extra tyst, de tystaste diskmaskinerna har en ljudnivå på endast 48 dB.

En Candy diskmaskin är även energisnål, vilket betyder att den förbrukar små mängder vatten och el under diskningen. Endast 12 liter vatten går åt att tvätta bort även den mest ingrodda smutsen i de mest energisnåla diskmaskinerna från Candy. Väljer du diskmaskiner med Smart Sensor System läser sensorer automatiskt av hur smutsig disken är och kan styra programmet utefter det.

Stora och små lösningar

Candy har, till skillnad från många andra tillverkare, en oerhört stor variation i sitt sortiment och ger dig många varianter att välja mellan. I standardstorleken på 60 cm i den nya Futura-serien får du nu plats med extra mycket disk. Med ny teknik är det nu möjligt att få in hela 15 kuvert mot normalt 12, vilket gör att du inte bara får plats med mer utan även slipper köra diskmaskinen lika ofta, vilket är skonsamt mot elräkningarna och miljön.

En annan typ av Candy diskmaskin utgörs av kombinationsmodeller där diskmaskinen är inbyggd i en spis. Detta är synnerligen praktiskt för den som har ont om utrymme i köket. I denna typ av Candy diskmaskin finns det då ugn, häll och diskmaskin, vilket är ett perfekt val för en sommarstuga eller en liten lägenhet. Candy erbjuder även bänkdiskmaskiner som rymmer lite mindre än en fullstor men har den stora fördelen att de kan placeras på köksbänken, vilket är ytterligare en smart lösning för det lilla hushållet.

Vill du veta mer?

Har du funderingar eller frågor kring våra produkter eller vill ha hjälp med att välja hitta den Candy diskmaskin som passar bäst för dig är du välkommen att höra av dig till WhiteAways kundtjänst på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng