0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Candy Kombinerade Kyl-frysar

Prisvärda, rymliga kyl- och frysskåp från italienska Candy

Här på WhiteAway hittar du ett brett sortiment av Candy kyl och frys, dvs. smarta kombinationsskåp som består av en kyldel och en frysdel i en och samma enhet. Att mat är tradition i Italien vet alla, därför är det viktigt att förvara den rätt. Candy har tillverkat och utvecklat vitvaror och kylskåp i över 70 år och historien är fylld av innovation och framstående teknisk utveckling.

Vi på WhiteAway strävar efter att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp. Du kommer därför lite tips och mer information av Candy kyl och frys. Har du ytterligare frågor eller vill veta mer, tveka inte att höra av dig till WhiteAways kundtjänst.

Design och ny teknik

Tack vare sin innovativa teknik och stilren design är Candy kyl och frys oerhört populära internationellt. Med hjälp av det Turbocold-system om finns hos skåpen i Candys nya Furura-serie hålls temperaturen konstant tack vare en klimatkontroll inuti både kylen och frysen som skapar en stabil miljö för matvarorna. Om det skulle bli för varmt med bara en grad när du stoppar in ny mat i kylen känner Candys kylsystem av det och sänker snabbt temperaturen till den idealiska temperaturen och fördelar den jämnt i hela utrymmet. Det gör att smak och näringsämnen bibehålls och maten håller längre.

Med den NoFrost-teknik som finns i Candy kyl och frys håller du frysdelen helt fri från frost. Då slipper du den tråkiga sysslan med att avfrosta frysen, samtidigt som frysen blir mer energieffektiv. Sensorerna i frysen styr systemet automatisk och anpassar det efter hur du använder det.

Vilka funktioner behöver du?

Hur vill du att din kyl och frys ska vara? Ska kylen vara lika stor som frysen eller vill du bara ha ett frysfack? Vi tillhandahåller en mängd olika kombinationer av Candy kyl och frys där kapacitet och storlek varierar i hög grad. Om du inte använder frysen i någon större utsträckning kanske till och med ett kylskåp med frysfack är ett bra alternativ för dig.

Vill du veta mer?

Vi på WhiteAway vill att du ska bli så nöjd som möjligt med din nya vitvara. Om du vill veta mer om Candy kyl och frys kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng