0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Vi firar CYBER DAYS med vilda erbjudanden

Se utbudet. *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 2/12-21.

Candy Kylskåp

Kylskåp från Candy

Candy är ett italienskt företag som tillverkar högkvalitativa vitvaror och hushållsmaskiner. Företaget ansvarar för två varumärken; Candy och Hoover. För att göra vardagen så enkel som möjligt för dig som användare tillverkare Candy kylskåp med högklassiga, funktionella lösningar och låg energiförbrukning som inte orsakar onödiga miljöpåfrestningar. Vitvarorna från Candy är även prisvärda och ger dig mycket för pengarna.

Smarta lösningar för små kök

Hos Candy hittar du framför allt ett brett sortiment av smarta kyl- och frysskåp där du får både kyl och frys i en och samma enhet. Här finns även flertalet Candy kylskåp med frysfack, vilket också är ett smart val för den som vill ha goda förvaringsmöjligheter på ett litet utrymme. Även i exempelvis en sommarstuga eller ett gästhus där det sällan förvaras några stora mängder mat åt gången kan det vara ett både billigare och mer energisnålt alternativ att välja ett Candy kylskåp med frysfack istället för fullstora kyl- och frysskåp.

Så hittar du rätt kylskåp

Vi på WhiteAway gör vårt bästa för att kunna möta dina önskningar när det gäller val av kylskåp. Innan du köper ett Candy kylskåp bör du tänka på flera saker. Hur ser behoven av olika funktioner ut i ditt hushåll? Hur passar kylskåpet in i köket? Vilka krav ställer du på skåpets energiförbrukning? En del av våra kylskåp har också specialfunktioner som det lönar sig att bekanta sig med, eftersom det kan vara just den lilla funktionen som märkbart underlättar din vardag.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om Candy kylskåp eller andra produkter i vårt sortiment! Vår kundtjänst nås alltid via telefon på 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng