0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Vi firar CYBER DAYS med vilda erbjudanden

Se utbudet. *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 2/12-21.

Candy Torktumlare & Torkskåp

Torktumlare från Candy

Här hittar du ett brett utbud av Candy torktumlare som blivit oerhört populära tack vare sina smarta funktioner och sin snygga design. Candy, som har en lång historia full med tekniska innovationer, fortsätter hela tiden att utveckla och tillverka torktumlare och vitvaror som hjälper dig att göra vardagen lite enklare utan att kosta för mycket. Sortimentet präglas av stor variation när det gäller kapacitet, energiklass och funktion för att kunna tillgodose de olika behoven hos dig som användare.

Att välja rätt torktumlare

Det finns många olika typer av torktumlare och nästa lika många olika funktioner att välja mellan. När du ska välja Candy torktumlare finns det i huvudsak två faktorer som påverkar installationen och användningen i hög grad. Dels är det viktigt storleken och kapaciteten hos torktumlaren är väl lämpad för ditt hushåll, dels är det viktigt att veta om du behöver en Candy torktumlare frånluft eller kondens. Vad sedan gäller design, program och funktioner är det snarare en fråga om individuellt tycke och smak.

Kondens

En kondenstorktumlare kondenseras den varma, fuktiga luften från trumman. Kondensen samlas därefter i en behållare eller, om det är möjligt, leds direkt ut i en golvbrunnen. Det betyder att torktumlaren kan placeras nästan var som helst eftersom den inte behöver anslutas till en ventilationskanal som kan leda ut den fuktiga luften.

Frånluft

Candy torktumlare med frånluftsystem leder den fuktiga varma luften ut genom en ventilationskanal till utsidan av huset. Det kräver således att du har möjlighet att installera eller ansluta till befintlig luftkanal för att kunna använda denna typ av torktumlare.

Att välja rätt storlek

En torktumlares storlek mäts i hur mycket kläder eller tvätt du kan torka då i kg, precis som en tvättmaskin. Det du kan tänka på är om du tvättar mycket år gången eller små tvättar. En liten Candy torktumlare klarar ca 3 – 5 kg tvätt medan en stor klarar upp till ca 9 kg tvätt. Men det är inte bara torktumlarens torkkapacitet som avgör, utan yttermåttet kanske är minst lika viktigt så den får plats i tvättstugan eller badrummet.

I övrigt är Candy torktumlare generellt mycket energisnåla, vilket gör att de tillhör höga energiklasser. Genom att förbruka mindre är Candy torktumlare således extra skonsamma mot miljön och dina elräkningar.

Vill du veta mer?

På WhiteAway är vi måna om att du ska vara nöjd med ditt köp. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt bland våra Candy torktumlare och guida dig till en som passar dina behov och önskemål. Du når WhiteAways kundtjänst enklast på telefon 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng