0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Candy Tvättmaskiner

Miljövänliga och smarta tvättmaskiner från Candy

Här finns ett stort utbud av tvättmaskiner från den välrenommerade italienska tillverkaren Candy, som har en lång och gedigen historia kantad av en hel del innovationer och ny teknik. Candy var först ut i världen att utveckla den helautomatiska tvättmaskinen, och även om tillverkaren erbjuder ett komplett vitvarusortiment är det än idag tvättmaskinerna som ligger Candy närmast hjärtat. Hos oss kan du hitta både toppmatade och frontmatade tvättmaskiner från Candy med stor variation när det gäller kapacitet och design. En Candy tvättmaskin är även energisnål och ger dig hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris.

Låg energiförbrukning för skonsammare tvätt

På WhiteAway hittar du Candys mest energisnåla tvättmaskiner som finns i energiklasserna A till A+++. Det betyder att den dels förbrukar mindre el vid varje tvätt, men också att den vattenförbrukningen är låg och skonsam mot miljön. Det sparar såväl på naturens resurser som på din elräkning. Genom den effektiva centrifugeringen hos en Candy tvättmaskin är restfuktigheten hos dina plagg mycket låg efter tvätt. Genom att tvätten är relativt torr redan innan du lägger den i torktumlaren eller torkskåpet tar det kortare tid för plaggen att torka, vilket även gör att torkprocessen kräver mindre energi. En Candy tvättmaskin gör därmed hela förloppet vid tvätt mer effektivt och energisnålt.

Program, funktioner och storlek

Med smarta program blir dina kläder rena, tvätt efter tvätt, samtidigt som tvättmaskinen är skonsam mot kläderna. Väljer du en Candy tvättmaskin med timer-funktion kan du fördröja starten på tvätten, vilket gör att plaggen inte behöver ligga fuktiga i trumman under en onödigt lång tid om du vill tvätta under natten eller medan du är på jobbet.

Att välja rätt storlek hos din Candy tvättmaskin har också i hög grad betydelse för användningen. Tvättar du ofta men lite behöver du kanske inte välja den allra största modellen, vilket däremot kan vara praktiskt om du tvättar stora mängder tvätt vid färre tillfällen. Storleken hos en Candy tvättmaskin mäts inte bara i de yttre måtten utan också hur mycket tvätt den klarar att tvätta rent. En liten tvättmaskin klarar ca 4-5 medan en stor klarar upp till 9 kg tvätt.

Vill du veta mer?

Vi på WhiteAway månar om att du ska bli så nöjd som möjligt när du köper av Candy tvättmaskin eller andra produkter hos oss. Därför är du alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra vitvaror eller behöver hjälp att hitta den lösning som passar bäst för dig. Du når alltid vår kundtjänst på telefonnummer 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng