0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Cylinda

Köp vitvaror från Cylinda

I vårt breda sortiment av Cylinda vitvaror kan du enkelt hitta en favorit som passar dig och dina önskemål. Cylinda har tillverkat och utvecklat vitvaror i över 60 år och kan med sin höga kvalitet och användarvänliga teknik bidra till att göra vardagen lite enklare. Cylinda vitvaror har riktigt hög prestanda och tillhör marknadens högsta energiklasser. Detta har gjort att Cylinda vitvaror har blivit mycket populära inte bara i Sverige utan även runt om i världen. Med snygg design får du ditt drömkök eller hus precis som du vill ha det utan att tumma på kvalitet eller teknik.

Energisnåla vitvaror

Den höga energieffektiviteten hos Cylinda vitvaror medför att du sparar på naturens resurser samtidigt som du sparar på din elräkning. Det är lika viktigt oavsett om det handlar om kylskåp eller frysar som är påslagna dygnet runt eller tvättmaskinen som endast körs ett par gången i veckan. Det är alltid viktigt att tänka på hur vi använder naturens resurser, och när du köper Cylinda vitvaror i de högsta energiklasserna kan du vara säker på att du gjort ett hållbart val. Cylinda var bland annat först i världen med att få en tvättmaskin Svanenmärkt, vilket är ett pålitligt bevis på att Cylinda tänker på hur deras vitvaror används såväl under som efter dess livstid. I sortimentet finns idag dessutom fler svanenmärkta Cylinda vitvaror än endast tvättmaskiner.

Vissa vitvaror är optimerade efter de förutsättningar vi har i Sverige, det vill säga vilken typ av hårdhet vi har på vattnet. Det ger inte bara ett bättre resultat på disk och tvätt utan även en energisnålare och smartare användning.

Smart teknik och låg ljudnivå

Smarta vitvaror är något som vi på WhiteAway gillar. Inte bara att de är optimerade efter våra miljöförhållanden utan även för en hållbar utveckling och en modern livsstil. Med smarta program och tystare vitvaror är det enkelt att hinna med mycket på lite tid med Cylinda vitvaror. Med ett supertyst kylskåp eller diskmaskin märks det knappt av och familj och vänner kan spendera tid i köket som blivit en naturlig mötesplats i huset.

Har du frågor?

Om du har frågor eller funderingar angående Cylinda vitvaror så hjälper vi på WhiteAway gärna till. Vi kan även hjälpa dig med att hitta de vitvaror som passar ditt hushåll och dina krav för en bättre vardag. Du kontaktar WhiteAways kundtjänst på telefonnummer 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng