0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Cylinda Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Cylinda

Här hittar du de bästa mikrovågsugnarna från Cylinda, WhiteAway har alltid ett stort utbud av mikrovågsugnar från både Cylinda och andra varumärken. Vare sig du vill ha en fristående mikrovågsugn eller en integrerad så hittar du alltid många varianter som du kan välja mellan.

Cylinda är en svensk tillverkare som har blivit mycket populär, inte bara i Sverige utan även i Europa och övriga världen. Det tack vare ny teknik och forskning och utveckling för miljöeffektiva och miljövänliga vitvaror. Cylinda var den första tillverkaren som hade en Svanenmärkt tvättmaskin, nu hittar du flera olika Svanenmärkta vitvaror från Cylinda här på WhiteAway.

Snabb middag med mikrovågor

Det går snabbt att laga eller tina mat i en Cylinda mikrovågsugn. Med hjälp av mikrovågor värms maten snabbt och effektivt, då inte tallriken innehåller något vatten förblir den kall eller bara alstrar värme från maten.

För att hitta en den Cylinda mikrovågsugn som är bäst lämpad för dig är det klokt att se över vilka program och funktioner som finns hos mikron. En tumregel när det gäller storleken hos en Cylinda mikrovågsugn är att du ska få plats med det kärl du vanligtvis värmer mat i, till exempel en tallrik eller form. Sedan kan du välja mellan fristående och integrerade mikrovågsugnar som passar ditt kök. Det finns mängder av olika färger och material att välja mellan.

Grillfunktion

En Cylinda mikrovågsugn kan bland annat ha en smart grillfunktion, vilket ger en krispig och fin yta på maten. Det gör att du kan använda din Cylinda mikrovågsugn till så många fler maträtter och på så sätt spara ännu mer tid.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Cylinda mikrovågsugnar är du alltid välkommen att höra av dig till WhiteAways kundtjänst. Vi är måna om att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp och hjälper gärna till att hitta en mikrovågsugn som passar dig och ditt hem. Du når alltid vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller på [email protected]

Favoriter

Stäng