0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Cylinda Spisar

Cylinda spisar för alla kök

På WhiteAway har vi ett stort utbud av spisar från Cylinda, som producerat vitvaror av högsta kvalitet i över 60 år. En Cylinda spis är mycket funktionell och designstarkt utformad, vilket är karaktäristiska drag hos samtliga vitvaror från denna svenska tillverkar. Du hittar här allt från små spisar med två kokplattor och liten ugn till större spisar med 4 kokzoner och rymlig ugn.

Välj rätt spis

Vilka egenskaper vill du att din drömspis ska ha? Med ett brett urval av olika material, funktioner och storlekar kan du alltid hitta en Cylinda spis som uppfyller dina krav och önskemål. Dels bör du se över vilken typ av spishäll du vill ha, till exempel glaskeramik, induktion eller vanliga plattor, och dels titta på ugnens egenskaper, exempelvis volym och program.

Glaskeramik eller induktion?

En Cylinda spis har vanligtvis glaskeramikhäll, vilket är en av de modernare hälltyperna. Keramiska hällar har en slät, blank yta med markerade kokzoner som enkelt temperaturregleras med hjälp av touch-knappar eller vred. Fördelarna med denna design är att en Cylinda spis säkerställer en enkel och trygg användning och underhåll där ytan endast behöver torkas av med en fuktig trasa för att bli ren. En Cylinda spis med induktionshäll ser precis ut som en vanlig glaskeramikhäll, men istället för att själva plattan blir varm och värmer kastrullen eller stekpannan så värms ditt kokkärl upp med hjälp av magnetism. Det innebär att hällen ständigt håller sig sval, bortsett från lite restvärme som kan genereras från kokkärlen, och gör att risken för brännskador eller fastbrända matrester på hällen i princip är minimal.

Smarta ugnsfunktioner

Ugnen hos en Cylinda spis har vanligtvis ett brett urval av program som kan anpassas efter vilken typ av rätt som ska tillagas. En annan praktisk egenskap som finns hos samtliga modeller är en så kallad självrengöringsfunktion, vilket underlättar rengöringen och underhållet av ugnen avsevärt. Hos en Cylinda spis är ångrengöring den vanligaste metoden.

Vi hjälper dig!

Vi på WhiteAway är mycket måna att du ska bli nöjd med ditt köp hos oss men också med din Cylinda spis under en lång tid framöver. Vi erbjuder bara kvalitetsspisar som vi vet är väl lämpade för det moderna köket. Vill du ha hjälp att hitta rätt spis, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst. Du når oss enkelt via e-post på [email protected] eller via telefon på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng