0770-17 10 17 kundservice är stängd
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • FredagStängt
  • LördagStängt
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.

Dyson Dammsugare

Dyson dammsugare

Dyson är ett av de största namnen i dammsugarbranschen. Deras dammsugare är av hög kvalitet och med lång hållbarhet, så om du väljer en dammsugare från Dyson kan du vara säker på effektiv dammsugning flera år framöver.
Dyson dammsugare finns i olika typer och modeller och alla kan hitta något som passar i just dennes hem. Oavsett vilken typ du ska ha finns det några parametrar du bör kika på innan du bestämmer dig för modell.

Motor- och sugeffekt på Dyson dammsugare

När du väljer vilken Dyson dammsugare du ska köpa bör du vara uppmärksam på motoreffekten. Den anges i watt och du hittar denna specifikation inne på själva varukortet på varje dammsugare på hemsidan. Ju högre watt, ju bättre sugförmåga har dammsugaren, vilket gör den mer effektiv. Men det drar också mer ström (om du har en med sladd) så du bör fundera på vad du faktiskt har behov för hemma. Har du mycket grus, djurhår och annat som kan vara svårt att dammsuga upp kan en hög sugförmåga vara avgörande.

Ljudnivå

Ljudnivån på dammsugare anges i decibel (dB). För vissa är det viktigt men en dammsugare med låg ljudnivå och andra bryr sig inte så mycket. Själva ljudnivån har ingen betydelse för effekten utan den är den samma oavsett hur högt eller lågt dammsugaren låter, förutsatt att den har samma effekt.

Övrigt

Det finns modeller med teleskoprör som kan göras kortare vid behov. Det gör det lättare att komma åt på vissa ställen men även att förvara den då den blir mindre och mer behändig. På vissa modeller kan du också välja sugstyrkan och anpassa den efter vad du ska dammsuga och på vilket underlag.

Påslösa dammsugare

Om du väljer en Dyson dammsugare utan påse ska du inte vara orolig över hur det påverkar sugförmågan. En påslös Dyson är minst lika effektiv som en med påse.
Det är upp till dig vad du anser passa dig och ditt hem bäst. Många föredrar en dammsugare med påse då den bara kan slängas när den är full. Det passar även bäst till de som är allergiska eller känsliga för damm då du aldrig kommer i kontakt med smutsen inne i påsen. En påslös dammsugare har en behållare där allt samlas och som måste tömmas då och då. De som föredrar denna typ gillar ofta att det är så enkelt att tömma den och inga nya påsar behöver inhandlas eller sättas på plats.
Ljudnivån på påslösa dammsugare är dock ofta lite högre så det bör du också ta i betraktning om det är viktigt för dig med lägre ljud.

Favoriter

Stäng