0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

EICO

EICO exklusiva vitvaror

Hos det italienska varumärket EICO förenas skyhög kvalitet och kreativ design på ett unikt sätt som få tillverkare kan erbjuda. I över trettio år har EICO tillverkat vitvaror och utrustning med unik personlighet som kan lyfta vilket badrum eller kök som helst. Framför allt har EICO utvecklat köksfläktar som blivit oerhört populära i hela Europa för sin höga prestanda och moderna design. Hos EICO vitvaror är varje detalj utvecklad med stor precision och ingenting har lämnats åt slumpen, varken när det gäller teknologi eller material.

Alla EICO vitvaror ger dig optimal funktion och hållbarhet, men varje produkt är dessutom ett konstverk som ger ditt kök eller badrum en personlig prägel.

Köksfläktar i världsklass

EICOs köksfläktar har blivit en av varumärkets starkaste produkter, mycket tack vare förmågan att kombinera optimal funktion med unik design. I EICOs breda sortiment av köksfläktar finns åtskilliga modeller, storlekar, motortyper och funktioner, vilket ger dig som användare enorma möjligheter att hitta en köksfläkt som passar dina individuella behov och ditt hushåll perfekta.

Hos oss hittar du EICO köksfläktar med både interna och externa motorer samt med eller utan kolfilter och recirkulation. Samtliga EICO köksfläktar har mycket hög prestanda och kan effektivt rena luften i ditt kök från smuts och matos. För att skapa en behaglig miljö i ditt kök som går i linje med den vackra designen är EICOs köksfläktar mycket tystgående och kan trots sin låga ljudnivå alltid prestera på topp.

Unik design

Extravagant design är EICOs signum. Varumärket har tagit vitvarudesign till en helt ny nivå genom att använda nya material och former på kreativa sätt. Bland EICO köksfläktar kan du till exempel hitta klotformade modeller eller varianter som mer liknar kristallkronor är köksfläktar. Den breda variationen i sortimentet gör dock att du också kan hitta EICO köksfläktar i stilrena, mer traditionella modeller i till exempel rostfritt stål, vitt eller svart.

Kort sagt: hos EICO finns vitvaror för alla typer av kök, oavsett hur stort utrymme du har eller vilken stil som passar dig bäst.

EICO hos WhiteAway

Hos oss hittar du nordens största sortiment av vitvaror på nätet, vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund ett brett utbud av EICO vitvaror och andra produkter. Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga pris och service för att din köpupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt - blir du nöjd, då har vi gjort vårt jobb rätt.

Om du har frågor om EICOs vitvaror eller vill ha hjälp med att hitta den produkt i vårt sortiment som är bäst lämpad för dina behov - hör av dig till oss! Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt.

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng