0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

EICO Köksfläktar

En ny generation köksfläktar från EICO

Med en EICO köksfläkt i ditt kök får du exklusiv italiensk design och skyhög kvalitet. Hos EICO är det bara fantasin som sätter gränserna och varje produkt är unik till utseendet för att kunna sätta personlig prägel på ditt hem. Samtidigt är funktion och prestanda två givna egenskaper hos en EICO köksfläkt och samtliga modeller innehåller marknadens senaste motorteknologi. Med sin innovativa design både invändigt och utvändigt är EICO köksfläktar det perfekta alternativet för ett modernt kök.

Hos oss på WhiteAway hittar du över 90 olika EICO köksfläktar i varierande design, storlek och funktion. Här finns garanterat en köksfläkt med storlek, stil och kapacitet för såväl stora som små kök.

Kapacitet

För att din köksfläkt effektivt ska kunna rensa luften i ditt kök från smuts och matos är det viktigt att att fläktens kapacitet är tillräckligt hög. För att beräkna vilken kapacitet din EICO köksfläkt behöver ha tar du volymen hos ditt kök (längden x höjden x bredden) och multiplicerar det värde du får med 10. Ju större ditt kök är, desto högre kapacitet krävs av din EICO köksfläkt.

Utsugningsfläkt eller recirkulation?

I EICOs breda sortiment finns två olika typer av fläktar att välja mellan - en utsugningsfläkt eller en köksfläkt där recirkulation sker med hjälp av ett kolfilter. Hos en EICO utsugningsfläkt sugs den smutsiga luften från köket in i fläkten och går genom en utsugningskanal rakt ut i det fria. Hos en EICO köksfläkt med kolfilter renas luften istället i ett filter inuti fläkten för att därefter recirkuleras tillbaka ut i rummet.

Fördelarna med en utsugningsfläkt är att den smutsiga luften försvinner helt, men systemet är också beroende av en ventilationskanal i väggen. En köksfläkt med kolfilter är däremot enkel att montera och kan placeras nästan var du vill i köket. Recirkulationen gör också att den redan uppvärmda luften i rummet bevaras istället för att skickas ut i kylan.

Låg ljudnivå

För att skapa en behaglig miljö i köket är en EICO köksfläkt alltid mycket tystgående och kan effektivt rena stora mängder luft utan att hålla en särskilt hög ljudnivå. När det gäller ljudkänslighet är vi alla olika, men med en EICO köksfläkt kan du vara säker på att ljudnivån hålls låg även när fläkten arbetar på högvarv.

Design

När det gäller design tillhör EICO köksfläktar en helt ny dimension. Med stor kreativitet och innovation har EICO använt sig av material, former och färger som inte liknar någon annan tillverkare på marknaden idag. En EICO köksfläkt är därför det perfekta alternativet för dig som vill ge ditt kök ett exklusivt lyft utan att behöva tumma på kvalitet eller funktion.

I vårt breda sortimentet finns också mer stilrena, klassiska EICO köksfläktar. Dessutom finns modeller för all typ av montering: vägghängda och takhängda köksfläktar samt mindre fläktar som kan monteras fast under förvaringsskåp.

Vill du ha hjälp med att hitta den EICO köksfläkt som passar bäst för dina behov? Hör av dig till oss, vi svarar mer än gärna på dina frågor! Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng