0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux

Högkvalitativa vitvaror och hushållsmaskiner från Electrolux

Hos oss på WhiteAway hittar du ett brett sortiment av produkter från Electrolux, som en av världens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Electrolux äger även flera andra varumärken som Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Tack vare ett stort fokus på innovativa lösningar och smarta funktioner kan en produkt från Electrolux hjälpa dig att göra vardagen lite enklare. Här finner du bland annat dammsugare, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, kylskåp, frysar och andra vitvaror och hushållsmaskiner från Electrolux, där du är garanterad skyhög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Proffs på tvätt, städ och kök

Sedan verksamhetens början 1919 har Electrolux utvecklat unika produkter både för det enskilda hushållet och för professionellt bruk. För detta krävs enorma kunskaper om såväl produktutveckling som användarnas krav och Electrolux är alltid måna om att tillgodose de olika behov som finns hos dig som kund. Utifrån den grundtanken skapar Electrolux produkter för tvätt, städ och kök som erbjuder finesser och funktion utöver det vanliga. Detta har även resulterat i ett imponerande antal testvinster i bland annat Råd och Röns välrenommerade produkttester. Många av deras robotdammsugare, skaftdammsugare och handdammsugare har fått fina lovord och superlativen har det inte sparats på.

Några exempel vi kan lyfta fram är bland annat Ergo rapido. Det är en helt unik skaftdammsugare med en avtagbar handdammsugare så att du enkelt kan plocka fram den. Den är dessutom så snygg att många låter den stå framme synligt hela tiden. Det bästa med att man kan ta av handdammsugaren är att den enkelt kan användas i garaget, i bilen eller på andra områden som kan vara svåra att komma åt. Själva skaftet har en räckvidd på 180 grader vilket betyder att du enkelt kan dammsuga under stolar, bord och soffor. Den är nämligen extremt flexibel och kan komma in i skrymslen som man inte kan med en annan typ av samma modell. Dustspottern är en inbyggd lampa som gör det möjligt för dig att se dammet även vid dunkelt ljus eller i mörker. Med dammsugaren Ergorapido har Electrolux, med hjälp av både den ergonomiska designen men även alla andra funktioner och fördelar, tagit ?städvärlden? med storm. Den är helt klart värd att prova för den som vill göra städningen lite roligare, eller bara tycker om de nya teknologiska funktionerna som kommer med Ergo rapido. Andra modeller värda att nämna är ultrasilencer (ultra silence), classic silence, ultra one, pure i9, ergospace, euo9green, silentperformer och powerforce. Som du kan se har Electrolux absolut inte legat på latsidan vad gäller att hänga med i utvecklingen, både teknologiskt och designmässigt. Spana in de olika modellerna för att hitta just din favorit.

Vitvaror med funktionella lösningar och miljösmart teknik

Electrolux har till stor del kommit att bli en av marknadens mest populära tillverkare när det kommer till vitvaror tack vare sina smarta problemlösningar. Du hittar bland annat en frys som kan avfrosta sig själv, kylskåp som har speciella kylsystem och som gör att matvaror håller längre samt lättmanövrerade inbyggnadshällar som gör matlagningen och städningen lite roligare och enklare. Medveten, stilren design med exklusiv känsla gör också att vitvarorna ser riktigt bra ut i köket eller tvättstugan.

Dessutom strävar Electrolux alltid efter att göra sina produkter så energieffektiva och miljöanpassade som möjligt, vilket resulterat i att majoriteten av Electrolux vitvaror tillhör energiklass A eller högre. För att guida dig som kund till sina mest miljövänliga vitvaror har Electrolux även utvecklat ett speciellt Energy Saver-sortiment, där du bland annat kan hitta tvättmaskiner som förbrukar avsevärt mindre vatten än traditionella varianter samt kylskåp som förbrukar upp till 35 procent mindre energi än vanliga kylskåp. Positivt både för din plånbok och för miljön! Håll utkik efter den gröna träd-symbol som utmärker Electrolux Energy Saver-vitvaror.

Så oavsett om du ska ha en spis, tvättmaskin, diskmaskin, frys, kylskåp eller något annat kan du lita på kvalitén hos Electrolux. Du är garanterad både snygg och stilren design samtidigt som du får den senaste teknologin levererad. Som nämnt ovan så finns inte smarta funktioner "bara för att" utan en självavfrostande frys till exempel, den sparar dig både tid, arbete och pengar i form av att elräkningen inte blir lika hög. Dessutom har Electrolux tysta modeller inom varje kategori vilket betyder att du inte behöver lyssna på kompressorn i kylskåpet varje kväll eller så fort det blir tyst runtomkring. De flesta vitvaror kan dessutom anpassas efter dig, dina vanor och ditt hem. Det kan vara exempelvis flyttbara hyllor i kylskåpet eller en tvättmaskin eller torktumlare med sensor som känner av hur mycket tvätt som ska tvättas och torkas och anpassar sig efter det.

Andra varor

Även om man kanske direkt tänker på vitvaror och dammsugare när man hör namnet ?Electrolux? så finns det ännu fler saker till hemmet man kan skämma bort sig själv med. Bland annat så finns Electrolux Assistent som är en köksassistent (köksapparat) där du kan göra allt från att vispa grädde till att göra din egen pastadeg eller knåda en bröddeg. Men du hittar också produkter som mixers, blenders, slow cookers, kaffebryggare och andra köksmaskiner.

Electrolux hos WhiteAway

Vi på WhiteAway hjälper dig mer än gärna att välja den produkt från Electrolux som passar dig och ditt hushåll allra bäst. Tack vare att vi är Nordens största vitvarubutik på nätet kan vi erbjuda ett brett sortiment av vitvaror och hushållsmaskiner från Electrolux, vilket gör det enkelt att hitta produkter som tillgodoser just dina behov. Med våra snabba leveranser och vår obegränsade returrätt kan du alltid känna dig trygg med ditt köp.

Har du frågor eller funderingar kring vilka Electrolux-produkter som passar dig bäst? Då är du mycket välkommen att ringa till WhiteAways kundservice på telefonnummer 0770 17 10 17 eller maila oss på [email protected]

Favoriter

Stäng