0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Klädvård

Effektiv klädvård med Electrolux strykjärn och ångstationer

Den svenska tillverkaren Electrolux tillhandahåller ett brett sortiment av klädvårdsprodukter som som gör att du på ett enkelt och skonsamt sätt kan ta hand om dina kläder. Bland Electrolux klädvårdsprodukter hittar du bland annat strykjärn och ångstationer med hög prestanda som är riktigt prisvärda och ger dig hög kvalitet till ett bra pris.

Ångstation eller strykjärn?

I stora drag kan man säga att skillnaden mellan ett strykjärn och en ångstation består i hur den ånga som används vid strykningen produceras. Ett vanligt Electrolux strykjärn har en liten vattenbehållare inbyggd i själva strykjärnet medan en ångstation har en separat ångenhet där vattenbehållaren finns. En ångstation kan således producera en större mängd ånga på kort tid som pumpas genom en slang ut i själva styrkjärnet och ner i kläderna, vilket gör att strykningen kan genomföras snabbare och mer effektivt än med ett vanligt Electrolux strykjärn.

Ångkapaciteten hos Electrolux klädvårdsprodukter utgörs av två olika funktioner. Dels finns en konstant ångavgivning, dvs. den mängd ånga som strykjärnet eller ångstationen avger kontinuerligt under strykningen. Dels finns en så kallad ångpuff som avger en större mängd ånga för att kunna släta ut riktigt envisa veck. Ju högre ångkapacitet, desto mer effektiv strykning, vilket är praktiskt om du ofta stryker på morgonen och har ont om tid.

Funktioner för säkrare användning

Electrolux klädvårdsprodukter är utvecklade för att göra användningen så trygg som möjligt. Samtliga Electrolux strykjärn och ångstationer har en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras om järnet står upprätt och inte använts under 8 minuter. Om ett Electrolux strykjärn välter eller står stilla på stryksulan sker avstängningen redan efter 30 sekunder.

Ergonomiska handtag och sladdfästen som kan vridas 360° gör även att användningen av Electrolux klädvårdsprodukter blir smidig och bekväm. Själva stryksulorna är tillverkade i reptåliga material som är skonsamma mot dina plagg och håller länge.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om Electrolux klädvårdsprodukter eller andra delar av vårt sortiment. Vår kundtjänst nås alltid via tel 0770 17 10 17 eller e-post [email protected]

Favoriter

Stäng