0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Diskmaskiner

En Electrolux diskmaskin, förstås!

Electrolux grundades 1919 i Sverige och är idag en världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux äger flera andra varumärken som Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Huvudkontoret befinner sig i Stockholm.

Smarta lösningar för alla kök

Hos Electrolux diskmaskiner hittar du massor av funktioner och smarta lösningar som gör det enklare att få skinande ren disk. Många diskmaskiner har autocensorer som känner av hur smutsig disken är, optimerad disposition inuti och höj- och sänkbara hyllor för att göra diskmaskinerna så rymliga som möjligt. Samt en mängd olika program att välja mellan. Den avancerade tekniken gör dessutom diskmaskinerna mycket tysta och effektiva trots den låga energinivån. Genom ständigt sträva mot att göra sina produkter så miljöanpassade som möjligt är många av Electrolux diskmaskiner extremt energisnåla och kan förbruka så lite som 9 liter vatten per disk.

Stor eller liten diskmaskin?

Vilken storlek din diskmaskin bör ha är i huvudsak beroende av hur ditt kök ser ut och hur stor mängd disk som skall kunna behandlas per omgång. Den minsta diskmaskinerna från Electrolux kan placeras ovanpåen disk- eller köksbänk och rymmer ungefär 6 kuvert, vilket är smidigt och enkelt för ett mindre kök. Större diskmaskiner som rymmer upp emot 12-14 kuvert passar för lite större hushåll och kan smidigt passas in i din köksbänk för att optimera användningen av köksutrymmet.

Diskmaskinens design

En diskmaskin i vitt, i rostfritt stål eller i mörkare kulörer? Hos Electrolux diskmaskiner hittar du en mängd olika designer som gör det lätt att hitta en produkt som passar just din stil och ditt kök.

Har du svårt att välja vilken Electrolux diskmaskin som passar dig bäst? Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt! Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng