0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Frysar

Electrolux frysskåp

Electrolux grundades 1919 i Sverige och är idag en världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux äger flera andra varumärken som Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Huvudkontoret befinner sig i Stockholm.

Electrolux frysskåp på WhiteAway

Hos oss på WhiteAway finns runt 50 olika frysar från Electrolux med egenskaper som passar för olika hushåll. Som en av världens största tillverkare av vitvaror för både mindre hushåll och storkök har Electrolux utvecklat unika tekniska lösningar som optimerar såväl energiförbrukningen som funktionen hos sina frysar. Resultatet för dig är ett rymligt, smart och energisnålt frysskåp som är enkelt att underhålla och oerhört prisvärt. Electrolux frysskåp finns dessutom i en mängd olika storlekar och designer för att du skall kunna hitta en variant som passar perfekt för just dig och ditt hushåll.

Fryskapacitet och funktion

När du väljer frysskåp eller frysbox är bland annat fryskapacitet en viktig faktor att väga in, alltsåhur många kilo frysen maximalt kan frysa ner per dygn. Electrolux frysar är extremt energieffektiva och fryser snabbt ner dina matvaror samtidigt som de är mycket tystgående håller en låg ljudnivåoavsett arbetsbelastning. Frysskåpen från Electrolux har även AntiFrost-funktioner som gör att de inte behöver avfrostas och kräver minimalt underhåll. Electrolux frysskåp är enkla att använda och manövrera med hjälp av LCD-skärmar som indikerar när temperaturen är för låg eller för hög. Flera skåp har dessutom säkerhetsfunktioner som gör att frysen kan fortsätta köra även vid strömavbrott.

Energisnåla frysar - bra både fö dig och miljön

Electrolux framgångsrika arbete med att miljöanpassa sina vitvaror innebär att du kan hitta ett Electrolux frysskåp som har låg energiförbrukning men samtidigt kan bibehålla en optimal arbetskapacitet. Electrolux energieffektiva frysar kan således minska påfrestningarna påmiljön samtidigt som de är skonsamma mot din plånbok. Energiklassen är således en viktig faktor att väga in när du skall välja ett nytt frysskåp, men de höga energiklasserna hos samtliga Electrolux frysar gör att du alltid kan känna dig trygg med ditt val.

Design och storlek för alla kök

Electrolux kylar och frysskåp finns i olika storlekar och dimensioner för att du enkelt skall kunna hitta den variant som är mest optimal för storleken hos ditt kök och ditt hushåll. För att frysskåpet skall passa din inredning och din stil såbra som möjligt finns olika material och färger att välja mellan. För varje Electrolux frysskåp finns dessutom ett matchande Electrolux kylskåp som skapar en enhetlig vitvatumiljö i ditt kök.

Vill du att ha hjälp att hitta rätt Electrolux frysskåp för just ditt kök? Vi hjälper dig gärna! Ring vår kundtjänst på0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng