0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Köksfläktar

Köp din nya köksfläkt från Electrolux

Electrolux erbjuder en stor variation av köksfläktar med olika typer av design, storlek och kapacitet. Hos WhiteAway hittar du ett brett utbud av Electrolux köksfläktar som gör det enkelt att hitta den stil och funktion som passar bäst för just ditt kök. En Electrolux köksfläkt, spisfläkt eller spiskåpa kan effektivt suga ut majoriteten av matoset som skapas vid matlagning för att fett, lukt och fukt inte skall behöva ligga kvar i luften inne i ditt kök.

Electrolux köksfläktar hos WhiteAway

En köksfläkt kan vara vägghängd, takhängd eller en såkallad underbyggnadsfläkt som monteras under ett skåp eller hylla, ofta lite mer kompakta kök. Hos oss hittar du ca 40 olika köksfläktar från Electrolux i olika utföranden som passar för olika typer av kök och hushåll. I princip alla Electrolux köksfläktar har en intern motor, men för dig som önskar en köksfläkt med extern motor finns även sådana alternativ. Som en av världens största och mest populära tillverkare av vitvaror är Electrolux experter på att utveckla hållbara, effektiva och smarta produkter, så du kan känna dig trygg med att Electrolux köksfläktar har marknadens bästa kvalitet.

Köksfläktens kapacitet

Köksfläktens kapacitet är en av de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du ska köpa ny köksfläkt eftersom att det är kapaciteten som avgör fläktens effektivitet i just ditt kök. Electrolux köksfläktar har överlag hög kapacitet och kraftfulla motorer som arbetar väldigt snabbt, men köksfläktens kapacitet måste också vara anpassad på storleken hos ditt kök. För att räkna ut vilken kapacitet just din köksfläkt ska du använda volymen på ditt kök (bredd x längd x höjd) och multiplicera det med 10. Då kan du vara säker på att din Electrolux-köksfläkt är optimal för ditt kök innan du handlar.

Utsugningsfläkt eller kolfilter?

Electrolux köksfläktar har två olika typer av rengöringssystem: antingen en utsugningsfläkt eller rengöring med kolfilter, som ocksåkallas recirkulation. En utsugningsfläkt suger ut luften ut huset via en utsugningskanal i väggen medan en köksfläkt med kolfilter rensar luften som passerar fläkten och skickar därefter tillbaka den rena luften ut i rummet. Om du ska köpa en av Electrolux köksfläktar med kolfilter är det klokt att dubbekolla om filtret medföljer eller måste köpas separat.

Electrolux tysta köksfläktar

En viktig egenskap hos en bra köksfläkt är att ljudnivån skall hållas låg utan att arbetseffektiviteten minskar. Motorerna hos Electrolux köksfläktar är utvecklade för att kunna arbeta på högvarv och samtidigt vara otroligt tysta. Vissa av Electrolux köksfläktar har så låg ljudnivå som 40 db och gör matlagningen lite trevligare.

Eftersom att Electrolux alltid sätter användarens behov i första hand har de sett till att förse alla sina spisfläktar eller köksfläktar med användarvänliga reglage och vreden samt energisnål belysning som gör att arbetsmiljön kring köksfläkten blir så behaglig som möjligt.

Design

Precis som bra effektivitet och funktion är också utseendet hos din köksfläkt en bra faktor att ha i åtanke. Electrolux köksfläktar finns i olika färger och former för att du skall kunna hitta en variant som är perfekt för dig.

Frågor kring Electrolux köksfläktar

Har du funderingar kring vilken av Electrolux köksfläktar som är bäst lämpad för ditt kök? Hör av dig till vår kundtjänst så svarar vi mer än gärna på dina frågor! Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng